Ο αδερφός της Lady D τα «σπάει» στο «Ελυζέ»
VIP Life

Ο αδερφός της Lady D τα «σπάει» στο «Ελυζέ»

Το ελληνικό έθιμο του σπασίματος των πιάτων απόλαυσε την περασμένη Παρασκευή στο φημισμένο «Ελυζέ» του Λονδίνου ο αδερφός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταιάνα, κόμης Τσάρλς Σπένσερ.

Η φιλία με τον έναν εκ των ιδοκτητών του μαγαζιού, τον κ. Οδυσσέα Καραγιώργη, κρατά κοντά στα 30 χρόνια και πάντα ο κόμης, όποτε μπορεί, επισκέπτεται το θρυλικό μαγαζί για να απολαύσει την ελληνική μουσική και κουλτούρα.

«Ήταν μια Κυριακή, όταν ο Τσάρλς διασκέδαζε για πρώτη φορά με την παρέα του και έβλεπε να σπάνε πιάτα στο μαγαζί. Τότε μπήκε κάτω από το τραπέζι και πήγε να το γυρίσει ανάποδα. Του λέω τότε τι κάνεις εκεί και αμέσως ντροπιασμένος βγήκε και μου ζήτησε συγνώμη. Από τότε έχουμε φιλία» είπε στο protothema ο κ. Οδυσσέας Καραγιώργης

Την περασμένη Παρασκευή είχε τα γενέθλιά του ο φίλος του Τιμ και αποφάσισαν να σβήσουν τα κεράκια της τούρτας στο «Ελυζέ».

Αμέσως μετά ακολούθησε χορός με την αρραβωνιαστικιά του Κάρεν Γκόρντον, 38χρονη Καναδή και μητέρα δυο παιδιών.

Ο 46χρονος αδελφός της Νταιάνα είχε κάνει πρόταση γάμου τον περασμένο Μάρτιο σε μια αριστοκράτισσα χήρα που ονομάζεται Μπιάνκα Λαίδη Έλιοτ, χάλασε όμως τον αρραβώνα και τέσσερις μήνες μετά ανακοίνωσε το νέο αρραβώνα του με την 38χρονη Καναδή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved