Θέλξη: Στροφή στην υποκριτική!Τι δηλώνει η ίδια για το νέο της βήμα;
Showbiz

Θέλξη: Στροφή στην υποκριτική!Τι δηλώνει η ίδια για το νέο της βήμα;

Η Θέλξη η οποία στο πέρασμά της κάνει πολλούς άντρες να μονολογούν αποφάσισε να κάνει ένα καινούργιο βήμα στην επαγγελματική της πορεία.


Η τραγουδίστρια από μικρή είχε μεγάλη αγάπη στο θέατρο και στην υποκριτική και τώρα σκέφτηκε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να εκπληρώσει το όνειρό της. Η Θέλξη, λοιπόν, γράφτηκε στη δραματική σχολή «Ίασμος» και από την επόμενη εβδομάδα θα καθίσει πάλι στα θρανία και θα διαβάζει πολλά βιβλία. Θεωρία, πράξη, εξετάσεις και πολύ κόπο θέλει η νέα της προσπάθεια αλλά είναι έτοιμη να το παλέψει.




Το gossip-tv.gr, επικοινώνησε με την τραγουδίστρια η οποία μας δήλωσε για το καινούργιο της εγχείρημα: «Αγαπώ από μικρό παιδί το θέατρο και αποφάσισα τώρα να κάνω αυτό το βήμα χωρίς να αποσκοπώ κάπου. Δεν ξέρω αρχικά αν θα καταφέρω να τελειώσω τη σχολή γιατί η δραματική σχολή θέλει πολύ μελέτη και προσήλωση και φυσικά ταλέντο. Μπορεί να μην ανταπεξέλθω αν και έχω πείσμα σαν άνθρωπος και τους στόχους μου τους εκπληρώνω. Είναι όμως μια ευκαιρία να διευρύνω τις γνώσεις και το μυαλό μου, να φτιάξω την κίνησή μου ακόμα και τον τρόπο που εκφράζομαι. Η δραματική σχολή έχει πολλά στοιχεία που μπορούν να μου φανούν χρήσιμα.»



Τώρα όσον αφορά στο αν θα εγκαταλείψει το τραγούδι, η Θέλξη, μας απάντησε: «Φυσικά και δεν πρόκειται να εγκαταλείψω τη μουσική και το τραγούδι. Στόχος μου είναι να τα κάνω παράλληλα. Ήδη ετοιμάζουμε πολλά νέα πράγματα με τους συνεργάτες μου σχετικά με τη μουσική. Κάντε λίγο υπομονή και θα τα μάθετε όλα».
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved