Η οργισμένη αποχώρηση του Βαλάντη από το Φιξ3
Showbiz

Η οργισμένη αποχώρηση του Βαλάντη από το Φιξ3

Μόλις εννιά εμφανίσεις έκανε ο Βαλάντης στο "Φιξ3" στη Θεσσαλονίκη και το σχήμα αυτό έκλεισε. Φαίνεται πως αυτές οι εννιά μέρες ήταν αρκετές για να γίνουν τόσα πολλά που τον έκαναν έξαλλο και τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το profile του στο Facebook στέλνοντας μήνυμα στα μέλη του γκρούπ του. Τι έγραφε;

“Τα όνειρα τα κάνουμε μόνοι μας και υλοποιούνται παρέα με ανθρώπους που έχουν κοινά όνειρα με τα δικά σου. Το ΦΙΞ 3 ήταν ένα δικό μου όνειρο για κάτι καλύτερο στη νυχτερινή διασκέδαση, και στην αρχή του πίστεψα ότι βρήκα συνεργάτες με το ίδιο όνειρο. Στη πορεία όμως αυτοί οι άνθρωποι αποδείχθηκαν αυτοί οι οποίοι κάθε μέρα χαλάνε την νυχτερινή διασκέδαση, άνθρωποι χωρίς όραμα, άνθρωποι που μουχλιάζουν μέσα στον ίδιο τους τον εαυτό. Επειδή εγώ δε μπορώ να συνυπάρχω και να συμπράττω με αυτούς, το όνειρο του ΦΙΞ 3, μετά από 9 εμφανίσεις έλαβε.............. ΤΕΛΟΣ !!!!! Τα λέμε πάλι! Βαλάντης”

Λίγη ώρα αγρότερα ακολουθούσε και δεύτερο διευκρινιστικό μήνυμα.: “Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα πρόσωπα στα οποία αναφέρομαι στο προηγούμενο δημοσίευμα δεν περιλαμβάνουν τον κο.Φουρναράκη τον ιδιοκτήτη του χώρου του Φιξ. Ο κος Φουρναράκης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει βοηθήσει την ελληνική σκηνή και σε καμία περίπτωση δεν υπονόησα μέσα στο προηγούμενο δημοσίευμα ότι συμπεριλαμβάνεται στα άτομα στα οποία αναφέρθηκα. Ευχαριστώ.”

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved