Ποιες μιμήθηκε η Τζένη Χειλουδάκη;
Showbiz

Ποιες μιμήθηκε η Τζένη Χειλουδάκη;

Η Τζένη Χειλουδάκη ανέβηκε πρόσφατα τα σκαλιά της εκκλησίας και τράβηξε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Και αν η απόφασή της αυτή προκάλεσε έκπληξη και θεωρήθηκε πρωτοποριακή, ωστόσο δεν είναι η μόνη «εγχειρισμένη» που παντρεύτηκε.

Από τη δεκαετία του '70 που οι τρανσέξουαλ ήρθαν στο προσκήνιο μέχρι σήμερα, πολλές «εγχειρισμένες» παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ή ακόμη και με παπά και με κουμπάρο.

Ανάμεσά τους και κάποιες που έγιναν διάσημες όπως το μέντιουμ Οντυ Καββαδά, η σόουγουμαν Ραχήλ Χάλαρη, η καλλονή Μπελίντα με την οποία ήταν ερωτευμένος «ο ληστής με τις γλαδιόλες» Θόδωρος Βενάρδος και η Χριστίνα Μπαλτζή (η γνωστή Καρλότα). Από τις πρώτες «εγχειρισμένες» που παντρεύτηκαν ήταν το γνωστό μέντιουμ-αστρολόγος Οντυ Καββαδά (πρώην Οδυσσέας), η οποία μάλιστα διαφήμιζε τη δουλειά της σε έντυπα της εποχής και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι προβλέψεις της ήταν επιτυχημένες.


Η Οντυ που, όπως λέγεται, δεν άσκησε ποτέ το αρχαιότερο επάγγελμα ως «γυναίκα» (κάτι που δεν συμβαίνει συχνά με πολλές «εγχειρισμένες»...) έκανε το εξής παράδοξο, αλλά αληθινό: ως άντρας και ενώ ήταν παντρεμένος, άλλαξε φύλο και στη συνέχεια παντρεύτηκε τον αγαπημένο του κρατώντας στο σπίτι την πρώην γυναίκα του ως υπηρέτρια! Ο γάμος της Οντυ δεν κράτησε πολύ και αφού χώρισε, ξαναπαντρεύτηκε έναν νεαρό και πήγε να ζήσει μαζί του στην Αμερική. Δυστυχώς και αυτός ο γάμος δεν είχε ευτυχή κατάληξη και επανήλθε στην Αθήνα για να συνεχίσει το επάγγελμά της ως μέντιουμ.






Η καλλίγραμμη και εντυπωσιακή Μπελίντα (έχει δηλώσει ότι το πραγματικό σεξ το γνώρισε όταν άλλαξε φύλο) είχε μεγάλη επιτυχία στους άντρες. Ανάμεσα στις πάμπολλες κατακτήσεις της (όπως η ίδια έχει δηλώσει, «είχα δεσμούς με υπουργούς και βουλευτές στην περίοδο της δικτατορίας και όχι μόνο») ήταν και ο Θόδωρος Βενάρδος που έγινε γνωστός ως «ο ληστής με τις γλαδιόλες». Η Μπελίντα έκανε έναν εκκλησιαστικό γάμο με έναν άντρα που αγάπησε, αλλά στη συνέχεια χώρισε. Στη γαμήλια τελετή εμφανίστηκε με λευκό καπέλο και νυφικό με κάπα σε πολύ κυριλέ στιλ.




Η Χριστίνα Μπαλτζή (πριν από την αλλαγή φύλου ήταν γνωστή με το όνομα Καρλότα) δήλωσε στην Espresso ότι έχει κάνει έναν κρυφό γάμο με έναν εργολάβο οικοδομών. «Δεν ήθελα να βγάλω στη δημοσιότητα αυτό τον γάμο για ευνόητους λόγους. Πρώτον, η προσωπική ευτυχία δεν μοιράζεται με τρίτους και δεύτερον, η έντονη προηγούμενη ζωή μου -προσωπική και καλλιτεχνική- δεν μου επέτρεπε δημοσιοποιήσεις. Ο λόγος που χώρισα ήταν γιατί έπρεπε να ξαναγυρίσω στην καλλιτεχνική μου ζωή. Γάμος και καριέρα δεν συμβιβάζονται εύκολα».

Η Ραχήλ Χάλαρη (πρώην Γιώργος) είχε σπουδάσει χορό στη Γαλλία και εκεί έκανε τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα. Επιστρέφοντας στην Αθήνα διακρίθηκε για το σόου της στο καμπαρέ «Αλκαζάρ» του Γιώργου Δαρζέντα, το οποίο βρισκόταν στην Πλάκα και συγκέντρωνε πολύ κόσμο, ανάμεσά τους και πολλούς καλλιτέχνες και κοσμικούς. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 άνοιξε στην περιοχή της Πατησίων το δικό της καλλιτεχνικό στέκι με το όνομα «Το Κους-Κους της Ραχήλ», στο οποίο η ίδια αλλά και άλλες γνωστές τραβεστί όπως η «Κάλλας» και η «Κούκα» χόρευαν, τραγουδούσαν και σατίριζαν πρόσωπα και πράγματα εκείνης της εποχής. Η Ραχήλ Χάλαρη, που παντρεύτηκε έναν νεαρό άντρα ο οποίος είχε δικό του συνεργείο αυτοκινήτων, ήταν από τα άτομα που γνώριζαν καλά ότι ο γάμος ενός άντρα με μια «εγχειρισμένη» είναι τις περισσότερες φορές μια... ουτοπία.

Σε συνέντευξή της στον δημοσιογράφο Φώτη Σιούμπουρα, η οποία δημοσιεύτηκε στο βιβλίο του με τον τίτλο «Πεζοδρόμιο», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Ο άντρας μου δεν με άφησε να δουλέψω άλλο στο μπορντέλο. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και με άλλους άντρες που έχουν παντρευτεί “εγχειρισμένες”. Ποιος άντρας που έχει γκόμενα έναν πρώην... άντρα που έκανε βίζιτες δεν θέλει να τον εκμεταλλευτεί; Ας μη γελιόμαστε. Δεν είναι δυνατόν να μας βλέπουν εμάς σαν συζύγους. Δεν είναι δυνατόν να σκέφτονται ότι θα κάνουν οικογένεια με εμάς. Μπορεί να τους αρέσουμε, αλλά μέχρι πότε; Εγώ είμαι σίγουρη ότι μια μέρα θα χωρίσω...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved