Η φάρσα της Δούκισσας Νομικού στον Γιώργο Καπουτζίδη
Media

Η φάρσα της Δούκισσας Νομικού στον Γιώργο Καπουτζίδη

Όλο εκπλήξεις ήταν το σημερινό «Πρωινό mou». Οι Σκορδολιαγκαίοι, είχαν καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη, και αφού συζήτησαν, είπαν να του κάνουν και μια πλάκα!

«Συνένοχος» η Δούκισσα Νομικού, η οποία έκανε ξαφνική τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, υποδυόμενη την "Κούλα", μια συγχωριανή του Καπουτζίδη από τις Σέρρες, την οποία ο ηθοποιός μισούσε στα νιάτα του επειδή μαρτυρούσε στη μαμά του πως δεν τρώει το φαγητό του.

Η Δούκισσα έβαλε τα δυνατά της να κάνει την «Κούλα», αλλά ο Γιώργος Καπουτζίδης την κατάλαβε γρήγορα και έσκασαν όλοι στα γέλια. Στην πορεία μάλιστα, του χάρισε και τα γυαλιά της τα οποία ο ηθοποιός-σεναριογράφος είχε σταμπάρει από ταξίδι τους στην Κέρκυρα.

Γιώργος Καπουτζίδης και Δούκισσα Νομικού, θα παρουσιάσουν το «Just the two of us» ωστόσο όπως ο ίδιος δήλωσε, δεν γνωρίζουν ακριβώς το πότε θα βγει στον αέρα το show.

«Το πρόγραμμα αυτό θέλουμε όλοι να γίνει. Ίσως να ξεκινήσουμε και μέσα στο Νοέμβριο. Θα το προσπαθήσουμε», δήλωσε ο ίδιος.

Και επειδή οι εκπλήξεις στο «Πρωινό mou» δεν σταματάνε, μας την έκανε την έκπληξη και ο Γιώργος Λιάγκας, που μετανοημένος, ζήτησε συγγνώμη στον Γιώργο Καπουτζίδη για τον περσινό χαρακτηρισμό «σουπιά» που του είχε αποδώσει.

Ο ηθοποιός τον συγχώρησε, ωστόσο δεν του έκρυψε πως εκείνη την περίοδο είχε πειραχτεί και ενοχληθεί από τη συγκεκριμένη λέξη.


Δείτε το video με τη φάρσα της Δούκισσας…








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved