Δείτε το πρώτο γύρισμα του «Fab5»!
Media

Δείτε το πρώτο γύρισμα του «Fab5»!

Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου του «Fab5» τρύπωσε η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης».

Στις αποκλειστικές εικόνες που θα παρακολουθήσετε, ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ο πρώτος σταθμός του παίκτη ο οποίος είναι έτοιμος να γίνει… «άλλος άνθρωπος»!

Ο hair-stylist έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο επί της κεφαλής του νεαρού, ο οποίος αναγκάστηκε ν΄αποχωριστεί τα μακριά του μαλλιά, και δεν κατάφερε ν΄αντισταθεί στις προσταγές του Τρύφωνα. Βούρκωσε μάλιστα όταν κατάλαβε πως αφήνει πίσω τον παλιό του εαυτό.


Πώς είναι οι σχέση του με τους υπόλοιπους «fabulous» της τηλεοπτικής παρέας;

«Είναι πολύ καλή. Τα βρίσκουμε και δέχομαι ν΄ακούσω τη γνώμη τους». Πρόσθεσε ωστόσο πως «όταν είναι πολλά άτομα σίγουρα μπορεί να υπάρξει αντιπαράθεση, αλλά όλοι έχουμε τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή και δεν έχουμε κάποιον διαιτητή».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως πολύ απολαμβάνει το νέο του ρόλο, παρότι τελικά πήρε λιγότερα χρήματα απ΄όσα είχε συμφωνήσει: «δέχτηκα γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Ήταν όνειρο μου ν΄ασχοληθώ με την τηλεόραση. Το ζω και όσο κρατήσει».

Αν πάντως περιμένετε να κουρέψει και τον Ηλία Ψινάκη, ξεχάστε το, αφού όπως λέει «με το μαλλί του έχει τρέλα ο Ψινάκης. Δεν νομίζω να μ’ άφηνε να τον κουρέψω».

Όσο για το αν θα συμμετέχει τελικά σε θεατρικό; «το συζητάω και δεν έχω υπογράψει κάτι. Θέλω να το κάνω καλά, αλλά προς θεού δεν είμαι ηθοποιός. Απλά ήταν τ΄όνειρο μου». Πηγή:star



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved