Γιατί ζήτησε συγγνώμη η Ελένη Μενεγάκη;
Media

Γιατί ζήτησε συγγνώμη η Ελένη Μενεγάκη;

Η Ελένη Μενεγάκη, χθες, μέσω της εκπομπής της, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές. Για ποιο λόγο; Λόγω των σοβαρών επεισοδίων της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο ενός διαδηλωτή, η εκπομπή της παρουσιάστριας ξεκίνησε μουδιασμένα.



«Εδώ είμαστε. Είμαστε κι εμείς εδώ. Είμαστε καλά όμως; Αυτό έχει σημασία», είπε με το… καλησπέρα σας η Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι τα γεγονότα της Πέμπτης την έχουν επηρεάσει πολύ.

«Έχουμε μια ταμπέλα. Είμαστε ψυχαγωγική εκπομπή και δυστυχώς όταν γίνονται πολύ άσχημα πράγματα έχουμε το ρόλο να κάνουμε λίγο πιο ευχάριστη παρέα στον κόσμο», είπε η παρουσιάστρια για να συνεχίσει σε πιο απολογητικό ύφος:


«Δεν είναι ότι ξεχνάμε ή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Και τώρα δεν απολογούμαι, αλλά έτσι είναι γιατί κι εγώ ξέρω ποια είναι η εκπομπή μου, ξέρω ποια είναι τα θέματά μου, ξέρω τι πρέπει να κάνω, αλλά κι εγώ κουβαλάω ένα ψυχοπλάκωμα στην καρδιά μου. Γιατί κι εγώ είμαι εδώ, κι εγώ βλέπω, κι εγώ διαβάζω, κι εγώ παρακολουθώ τις ειδήσεις, κι εγώ είμαι μουδιασμένη, αλλά κι εγώ είμαι εδώ. Κι όσο είμαι εδώ θα κάνουμε το άλλο κομμάτι, αυτό που είναι η δικιά μας δουλειά να κάνουμε», είπε η Ελένη και έδωσε έτσι πάσα για να ξεκινήσει κανονικά η εκπομπή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved