Eξελίξεις στη δολοφονία Ζουγανέλη - Δέσμευσαν διαμέρισμα της χορεύτριας
G-Business

Eξελίξεις στη δολοφονία Ζουγανέλη - Δέσμευσαν διαμέρισμα της χορεύτριας

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του Μίμη Ζουγανέλη. Οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη δέσμευση του διαμερίσματος της 28χρονης καυτής Πολωνής χορεύτριας, καθώς εξετάζουν το ενδεχόμενο η αγορά του ακινήτου να έγινε από τα χρήματα που εκλάπησαν από το σπίτι του Μυκονιάτη επιχειρηματία.

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών μπήκε αμέσως η 28χρονη Πολωνή, που είχε εξαφανιστεί. Υστερα από ανθρωποκυνηγητό στην Πολωνία, οι αρχές έπιασαν τρία άτομα. Την 28χρονη Margarita Piatek, τον 31χρονο ομοεθνή εραστή της Grzegorzko και άλλον έναν 27χρονο άντρα.

Οι τρεις τους κατηγορήθηκαν ότι οργάνωσαν και έφεραν εις πέρας την εξόντωση του πάμπλουτου επιχειρηματία και οδηγήθηκαν στις φυλακές. Αυτό που παρέμεινε άλυτο μέχρι τώρα είναι τι απέγινε το 1.050.000 ευρώ που υπήρχε μέσα στο χρηματοκιβώτιο, καθώς βρέθηκε μόνο ένα μικρό μέρος από αυτά.

Σύμφωνα με τις έρευνες, η τριάδα μόλις επέστρεψε στην πατρίδα της μετά τη δολοφονία σκόρπισε μεγάλο μέρος των χρημάτων στην αγορά ακινήτων, μεταξύ των οποίων δύο σπίτια, αλλά και καταστήματα.

Ενα από αυτά τα σπίτια και συγκεκριμένα ένα διαμέρισμα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην πόλη Tarnow, το οποίο η 28χρονη φέρεται να απόκτησε στις 4 Νοεμβρίου -δηλαδή ακριβώς έναν μήνα μετά τη δολοφονία του 73χρονου επιχειρηματία- όπως διέταξε πριν από λίγες ημέρες η ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Σύρου, θα κατασχεθεί μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση και να εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση, με το σκεπτικό ότι προέρχεται από την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρόμικου χρήματος).

Η συγκεκριμένη δίωξη ασκήθηκε συμπληρωματικά από την ανακρίτρια Σύρου, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, μαζί με τα αδικήματα της ληστείας από κοινού και ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, τελεσθείσα από δράστες ευρισκόμενους σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved