Ο πρίγκιπας Harry διατηρεί δεσμό με… barwoman!
Lifestyle

Ο πρίγκιπας Harry διατηρεί δεσμό με… barwoman!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει εκεί στο Buckingham: μετά τον William που παντρεύτηκε μια «κοινή θνή», ήρθε η σειρά του Harry να απαρνηθεί τις «γαλαζοαίματες» και να γίνει ζευγάρι με... barwoman!

Ο 27χρονος εγγονός της Ελισάβετ γνώρισε την σύντροφό του σε ξενοδοχείο του Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια, μιας και αυτό τον καιρό βρίσκεται στις ΗΠΑ για την στρατιωτική του εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 26χρονη Jessica Donaldson φτιάχνει κοκτέιλ για τους VIP του «Ivy Club», ενώ η γνωρίμία τους έγινε στο ξενοδοχείο «Andaz» προ μερικών εβδομάδων, οπότε και ο ερωτοχτυπημένος είχε βγει με φίλους από τον στρατό. Βρε λέτε να του έριξαν τίποτα στο ποτό του παιδιού;

Σαν σωστός... πρίγκιπας, εκείνο το βράδυ ο Harry περίμενε την Jessica να σχολάσει και πήγαν μαζί σε μπαράκι, όπου «κατέβασαν» μπύρες και τεκίλες. Με το αλκοόλ ήρθαν και τα φιλιά -κατά τους αυτόπτες μάρτυρες πάντα- ενώ το ζεύγος λέγεται πως συναντήθηκε και την επομένη, στο «Belly Up Tavern» της Καλιφόρνια.

Το τι σούσουρο έχει ξεσηκωθεί στη Βρετανία δεν περιγράφεται... Σε μια προσπάθεια να καλμάρουν οι πιο φλεγματικοί, κάποιοι επισημαίνουν πως η Jessica φέρνει λίγο στην Kate Middleton, που τόσο έχουν λατρέψει οι Βρετανοί.

Ναι, στο χρώμα των μαλλιών μοιάζουνε! Γιατί η Kate το είχε το... κομποδεματάκι της πριν πάρει τον William και δεν έχει τεράστιο τατουάζ με λουλούδια στη δεξιά πλευρά του κορμιού της όπως η Jessica! Κάτι μας λέει πως η βασίλισσα κατεβάζει υπογλώσσια... Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved