Κίμων Διαμαντόπουλος: Ο Έλληνας Justin Bieber
Showbiz

Κίμων Διαμαντόπουλος: Ο Έλληνας Justin Bieber

Είναι ο Ελληνας Justin Bieber και δεν έχει αυτόν τον χαρακτηρισμό τυχαία! Χαμός γίνεται με τον Kim στο Διαδίκτυο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον χαρακτηρίζουν νέο φαινόμενο στην ελληνική μουσική σκηνή, αφού η δουλειά του έφτασε και τα 500.000 χτυπήματα!

Ποιος είναι όμως ο όμορφος νεαρός με τα μαλλιά να πέφτουν μπροστά στα μάτια του, που έχει κάνει πολλές καρδιές να χτυπούν δυνατά και έχει ήδη το δικό του fan club;
Τον λένε Κίμωνα Διαμαντόπουλο και τώρα βρίσκεται στην Πάτρα, όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο, στην σχολή Επιστήμης των Υλικών. Ασχολήθηκε με τη μουσική από τα δεκατρία του χρόνια, όταν απέκτησε την πρώτη του κιθάρα. Από το λύκειο ο Kim συμμετείχε σε πολλά μουσικά events και σχολικές διοργανώσεις ως μέλος διαφόρων pop-rock σχημάτων. Παράλληλα, το ενδιαφέρον του είχε επεκταθεί και στην παραγωγή μουσικών κομματιών. Σύμφωνα με πληροφορίες καθημερινής εγφημερίδας, το νέο αστέρι έχει κάνει ήδη επαφές με μεγάλη εταιρεία νεανικών ρούχων προκειμένου να γίνει το πρόσωπο της νέας του καμπάνιας και η συμφωνία αναμένεται να κλειστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Στο μεταξύ, οι προτάσεις πέφτουν βροχή για εμφανίσεις σε Κύπρο, Ισραήλ και σε Τουρκία. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνει και ένα ταξίδι επιδιώκοντας να γνωρίσει τον ποπ σταρ Justin Bieber από κοντά και, γιατί όχι, να κάνουν και ένα ντουέτο ενώνοντας τις δυνάμεις τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved