Η Μενεγάκη, ο πρώην και το… ντουβάρι!
Media

Η Μενεγάκη, ο πρώην και το… ντουβάρι!

Αφορμή για… πιπεράτες αποκαλύψεις ήταν μια έρευνα του Γρηγόρη Γκουντάρα στην «Ελένη». Η παρουσιάστρια που σήμερα ήταν σε πολύ μεγάλα κέφια, έκανε μια προσωπική εκμυστήρευση στο πλατό της εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας, της παρουσίασε μια έρευνα με θέμα «Εννέα κινήσεις του που θα σου αποκαλύψουν στο πρώτο ραντεβού αν σε θέλει».

Εκεί λοιπόν που ο συνεργάτης της άρχισε να της απαριθμεί ένα ένα τα βήματα, η Ελένη Μενεγάκη κόλλησε στο πρώτο βήμα που έλεγε τα εξής: «Σε βάζει να καθίσεις με την πλάτη στον τοίχο».

Αυτό άκουσε και η Ελένη, τον διέκοψε και τον ρώτησε: «με την πλάτη στον τοίχο; Κάτσε ρε συ, αν κάτσω με την πλάτη στον τοίχο, τότε θα με βλέπει όλο το μαγαζί. Και θα τους βλέπω και εγώ. Και αν δω κάτι που να μ΄αρέσει;»

«Θα σε απομονώσω», της απαντά ο Γκουντάρας. «Δεν με απομονώνεις έτσι, με απομονώνεις αν εγώ κοιτάζω τον τοίχο», του ανταπαντά η Ελένη, και τότε είναι που της σκάσει η φλασιά από το παρελθόν!

«Παλιά, το είχα ζήσει κι αυτό. Είχα έναν φίλο μου, ο οποίος με έβαζε να κοιτάω πάντα το ντουβάρι», περιέγραψε η Ελένη, η οποία χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «μαύρη», αφού κάθε φορά που έβγαινε με τον εν λόγω πρώην έβλεπε ΜΟΝΟ τοίχο!


Δείτε το σχετικό απόσπασμα…








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved