Το "πακέτο" της Νικολέτας Βλαβιανού
Media

Το "πακέτο" της Νικολέτας Βλαβιανού

Πακέτα όλο συγκίνηση θα ανοίξει αυτή την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ στην ίδια εκπομπή θα δούμε και έναν επώνυμο αποστολέα: Τη Νικολέτα Βλαβιανού.


Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι ένας νεαρός άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, που εύχεται να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με τη βιολογική του οικογένεια.

Ο Βαγγέλης υιοθετήθηκε σε πολύ μικρή ηλικία και κοντά στους θετούς γονείς του είχε μια πολύ καλή ζωή. Στην ηλικία των επτά ετών είχε κάποιες ενδείξεις από άτομα του περιβάλλοντός του ότι είναι υιοθετημένος. Τις υποψίες αυτές δεν τις επιβεβαίωσαν ποτέ οι γονείς του, μέχρις ότου ενηλικιώθηκε και ήρθε αντιμέτωπος με τα έγγραφα της υιοθεσίας του. Όσο προετοιμασμένος και αν ήταν αιφνιδιάστηκε και για χρόνια φοβόταν να ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της βιολογικής του οικογένειας. Σήμερα, στα 28 του χρόνια δηλώνει έτοιμος να κάνει αυτό το πρώτο μεγάλο βήμα. Πώς θα αισθανθεί όταν μάθει ότι μαζί με αυτόν δόθηκαν άλλα τρία παιδιά για υιοθεσία από την ίδια οικογένεια; Πώς θα αντιδράσει, όταν μάθει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωσαν τα αδέρφια που παρέμειναν στην οικογένεια; Μια ιστορία που θα ξαφνιάσει…

Αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι ηθοποιός, Νικολέτα Βλαβιανού. Αν και το όνομά της έχει συνδεθεί με κωμικούς ρόλους, η Νικολέτα αυτή τη φορά επιλέγει να μας δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Κάνει μαζί μας έναν σύντομο απολογισμό της ζωής της και μας διηγείται τις δύσκολες περιόδους που πέρασε όταν δεν είχε δουλειά και μεγάλωνε μόνη της το παιδί της.

Η Νικολέτα σήμερα θέλει να στείλει ένα πακέτο με το πιο θερμό της ευχαριστώ στον άνθρωπο που τη στήριξε στα δύσκολα και τον θεωρεί σαν δεύτερο πατέρα της. Ο λόγος για τον σημαντικό άνθρωπο του θεάτρου, τον σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνο. Μια πολύ συγκινητική κατάθεση ψυχής, από δύο σπουδαίους ανθρώπους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved