Όταν ο Ashton Kutcher μιλά για ειλικρίνεια χωρίς τη βέρα του!
Hollywood

Όταν ο Ashton Kutcher μιλά για ειλικρίνεια χωρίς τη βέρα του!

Πρώτα το τζακούζι και τέσσερις γυμνές έπειτα η αίτηση διαζυγίου και τώρα ένα βίντεο, όπου ο πρωταγωνιστής βγάζει on camera τη βέρα του! Ο λόγος φυσικά για τον Ashton Kutcher και τη Demi Moore!


Ο Ashton ανέβασε ένα περίεργο βίντεο στην σελίδα Chime.In το οποίο ονόμασε «η κατάσταση της αλήθειας». Τι ακριβώς είναι αυτό; Ο ηθοποιός ανοίγει όπως λέει διάλογο με την ειλικρίνια, χωρίς όμως να αναφέρεται στα καμώματα του! «Απλώς ήθελα να ανοίξω έναν μικρό διάλογο για την ειλικρίνεια», λέει ο 33χρονος ηθοποιός στο βίντεό του.
Σε αυτό του το βίντεο ο Ashton αναλύει την κατάσταση με τα ΜΜΕ οι οποίοι αντί να είναι οι φύλακες της αλήθειας λένε ένα σωρό ψέματα προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. «Ένα ψέμα έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο προτού η αλήθεια προλάβει να βγει από τα χείλη κάποιου», λέει μεταξύ άλλων ο Ashton.
Επιπλέον, δηλώνει ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να αποτελεί έναν εκδότη ή έναν δημοσιογράφο ο οποίος μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες! Και φυσικά όλα αυτά χωρίς ο ίδιος να φορά την βέρα του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved