Δείτε τι «μαρτύρησε» η Ελένη Μενεγάκη για την προσωπική της ζωή!
Media

Δείτε τι «μαρτύρησε» η Ελένη Μενεγάκη για την προσωπική της ζωή!

Να «ανακρίνει» την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήγε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή και να μάθει τα συναισθηματικά της αλλά μάλλον έπεσε στην "παγίδα" η ίδια!


Αρχή γενομένης της συζήτησης στο εξομολογητήριο όπως η ίδια παρουσιάστρια λέει πλέον το χώρο των συνεντεύξεών της, ήταν οι έρωτες στη ζωή της ηθοποιού και οι συναισθηματικοί κύκλοι που έχουν ανοίξει αλλά και κλείσει όλα αυτά τα χρόνια. «Πόσους κύκλους αφετηρίας έχεις ανοίξει μέχρι τώρα στη ζωή σου;» ρώτησε η παρουσιάστρια. «Αρκετούς… τουλάχιστον τρεις» απάντησε η ηθοποιός ενώ στη συνέχεια της ζητήθηκε να τους αναφέρει.




«Ο πρώτος κύκλος ήταν ο πιο μεγάλος μου έρωτας. Διήρκησε πολλά χρόνια. Κρατάνε χρόνια οι δικοί μου οι έρωτες δεν τελειώνουν εύκολα». Κι ενώ η ηθοποιός πήγε να περάσει στον επόμενο κύκλο της ζωής της η Ελένη Μενεγάκη της είπε ότι τρέχει πολύ και έτσι συνέχισε λέγοντας: «Πρώτος… μεγάλος… κατέληξε σε γάμο. Και φαντάσου ότι ο πρώτος μου έρωτας ήταν όταν ήμουν δωδεκάμισι χρονών και κατέληξε σε γάμο στα 20.»



Η παρουσιάστρια έδειξε έκπληκτη από το τόσο νεαρό της ηλικίας της ηθοποιού και τι ρώτησε πως ήξερε ότι ήταν αυτός ο μεγάλος της έρωτας.
«Δεν το ήξερα. Ήξερα ότι αυτόν γνώρισα και τα έβαλα όλα πάνω του, τις ανάγκες του»
Τότε η Ελένη Μενεγάκη, είπε: «Εκείνος ήταν μεγαλύτερός σου… Εκείνος πρώτος αποφάσισε ότι θέλει να γίνεις ηθοποιός και μετά ακολούθησες κι εσύ;»
Με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδη να διευκρινίζει… Αυτός ήταν ο πρώτος μου γάμος, Ελένη μου, δεν θέλω να μπερδεύεσαι σε παρακαλώ. Αφού θέλεις εξομολογητήριο κράτα και σημειώσεις»



Με την παρουσιάστρια να… ξεδιπλώνεται και να δηλώνει: «Α τελικά δεν είμαι η μόνη στο club για πες για πες…» Και είπε η ηθοποιός: «Φυσικά καλέ… Εγώ θα σε ξεπεράσω θα κάνω και τρίτο…» Και κάπως έτσι ήρθε η πρώτη μεγάλη δήλωση από τα χείλη της ωραίας Ελένης: «Ποτέ δεν ξέρεις… είναι σαν να λες τι; Ότι εγώ γέρασα, έκλεισα, πέθανα… Το αύριο είναι μεγάλο… Είμαι νέα ακόμα» Και αμέσως με πονηρό βλέμμα… το μαζεύει και λέει «Αλλά τώρα μιλάμε για σένα»



Κι ενώ η συζήτηση εξελίσσεται καλώς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μιλάει για τα προσωπικά της έρχεται η δεύτερη σοβαρή ερώτηση δια στόματος παρουσιάστριας: «Σήμερα γνωρίζεις έναν άντρα που δεν έχει παντρευτεί ποτέ από επιλογή. Γιατί στους άντρες είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιον που δεν έχει παντρευτεί από ότι μια γυναίκα που δεν έχει παντρευτεί…» όπου η ηθοποιός τη διακόπτει για να της αναφέρει πως οι άντρες που δεν έχουν παντρευτεί ποτέ την φοβίζουν και να έρθει η δεύτερη δήλωση από την Ελένη Μενεγάκη η οποία θα μας απασχολήσει… «Κι εγώ την ίδια σκέψη κάνω, αν και δεν πρέπει να τα μαρτυράω αυτά, λέω «Μα γιατί ένας άντρας που έχει περάσει τα 40, είναι 42 είναι 45 δεν έχει παντρευτεί ποτέ; Μήπως βγει σε μένα μπροστά ο λόγος



Να υποθέσουμε τυχαίο το παράδειγμα και να θυμίσουμε πως σε αυτή την ηλικία βρίσκεται και ο νυν αγαπημένος της παρουσιάστριας, Ματέο Παντζόπουλος. Κι ας πάμε παρακάτω…



Η Ελένη Μενεγάκη, επιμένει και συνεχίζει τις ερωτήσεις πάνω στο ίδιο θέμα, λέγοντας: «Κι αν αυτός ο άντρας σου πει πως εγώ θέλω με σένα να παντρευτώ και να κάνω ένα παιδί… θα το κάνεις;»
Για να πάρει την απάντηση από την ηθοποιό: «Ε αυτός θα είναι ο πρίγκιπας και θα το κάνω» Ενώ στη συνέχεια με νόημα κοιτάει την φίλη της, Ελένη Μενεγάκη και της λέει: «Και θα ήθελα να το κάνουν κι όλες οι φίλες μου… Σ΄ευχαριστώ»



Και τι επικρατεί; Μα φυσικά το γέλιο της αμηχανίας!



Δείτε τα αποσπάσματα και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε…








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved