Τροχαίο ατύχημα για τον Σπύρο Σούλη!
Showbiz

Τροχαίο ατύχημα για τον Σπύρο Σούλη!

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε χθες το βράδυ ο Σπύρος Σούλης! Το ατύχημα συνέβη στην Κηφισίας όταν ο παρουσιαστής πήγαινε στην παρουσίαση προγράμματος του Ant1!

Το αυτοκίνητό του σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινή Μελέτη» καταστράφηκε και ο Σπύρος Σούλης τραυματίστηκε στην μέση του! Μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε το τραύμα στην μέση του! Όλοι δε τον περίμεναν στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού και όταν είδαν ότι αργούσε ανησύχησαν! Τον έπαιρναν συνεχώς τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε! Κάποια στιγμή πήρε ο ίδιος τους ιθύνοντες του Ant1 και τους ενημέρωσε για το συμβάν! Σήμερα, όπως είναι φυσικό θα απουσιάζει από το «Πρωινό Ant1».


Ο Σπύρος Σούλης μίλησε τηλεφωνικά στον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου για το τροχαίο. "Χθες το μεσημέρι ήμουν στην Κηφισίας, πήγαινα στην εκπομπή μου. Είχε κίνηση εμπρός και πίσω ήταν ο δρόμος ανοιχτός. Ήρθε ένα αυτοκίνητο και έπεσε πάνω μου με πολύ δύναμη και με έριξε στο μπροστά αυτοκίνητο. Αν ήμουν πεζός δεν θα μιλάγαμε τώρα. Δεν έχω σπάσει κάτι, απλά χτύπησα σε κάποια σημεία στη μέση και τον θώρακα. Τα σίδερα από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου με χτύπησαν στην πλάτη. Αν δεν φορούσα ζώνη θα είχα πεταχτεί από το παράθυρο"!


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved