Το «ΟΧΙ» της Βάνας Μπάμπα στο Λιάγκα
Showbiz

Το «ΟΧΙ» της Βάνας Μπάμπα στο Λιάγκα

Τι κι αν πέρυσι η Βάνα Μπάρμπα του τα βρόντηξε και έφυγε από το πλατό του «Πρωινό Mou»; Φέτος ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε ξανά την ηθοποιό καλεσμένη στην εκπομπή του. Κι αν το καλοσκεφτούμε… λογικό αφού η πρώτη τους συνάντηση ακόμα παίζει στα μέσα!


Φαντάζεστε τι θα γινόταν σε περίπτωση «επανασύνδεσης»…! «Με πήρε ο ίδιος ο Λιάγκας. Είπα «όχι», δηλώνει η Βάνα Μπάρμπα και συμπληρώνει «Με πέτυχαν σε πρόβα για την παράσταση και είναι ακόμα αρχές, έχω πολύ τρέξιμο». Ενώ διευκρινίζει πως πέρυσι είχε θυμώσει πολύ τουλάχιστον εκείνη τη στιγμή γιατί μετά δεν τους κράτησε κακία απεναντίας πιστεύει ότι κάνουν πολύ σωστά τη δουλειά τους.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε ότι της έχει γίνει πρόταση για να «κατέβει» στις εκλογές, ωστόσο, η ίδια, προς το παρόν δεν έχει δεχθεί: «Μου έχει γίνει πρόταση, αλλά αυτό που λέω είναι: “Ας βγούνε πέντε άνθρωποι δυνατοί να βοηθήσουν τον κόσμο και μετά βλέπουμε”» τόνισε.
Η γνωστή ηθοποιός, η οποία στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι είναι «στριμωγμένη» οικονομικά, ομολόγησε ότι βοηθά με τον τρόπο της τους άνεργους ηθοποιούς: «Τα χρήματα από τις επαναλήψεις τα έχω δώσει στο σωματείο. Να τα πάρουν τόσοι ηθοποιοί που είναι άνεργοι. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε!» ανέφερε χαρακτηριστικά.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved