Τζούλη Αγοράκη: "Δεν μπορώ καθόλου τον Λαζόπουλο"
Media

Τζούλη Αγοράκη: "Δεν μπορώ καθόλου τον Λαζόπουλο"

Η Τζούλη Αγοράκη είναι μια γυναίκα με ποικίλα ενδιαφέροντα και ασχολίες. Εκτός από την τηλεόραση, η όμορφη συγγραφέας και δημοσιογράφος μιλά επίσης για τα ελαττώματα της, τα προτερήματα της και τα χόμπι της. Για να την γνωρίσουμε καλύτερα....




Πώς αντιδράς σε αρνητικές κριτικές; Δέχεσαι την γνώμη των άλλων;
Καλοδεχούμενες… ακόμα και σε ένα λίβελο μπορείς να δεις πίσω από τις λέξεις και να βρεις αρετές. Άλλωστε δεν με ενδιαφέρει παρά η γνώμη των ανθρώπων που αγαπώ και σέβομαι. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.



Έχεις δηλώσει: «Τυχερός είναι στην ζωή αυτός που κάνει το κέφι του». Συνεχίζεις ακόμα να κάνεις το κέφι σου επαγγελματικά;
Το κέφι μου το κάνω με τη γραφή, εκεί νιώθω πραγματική ελευθερία. Επειδή και η τηλεόραση όμως είναι για μένα ένας καινούργιος πλανήτης νιώθω λίγο σαν μικρή εξερευνήτρια. Όμως έχω την αίσθηση του προσωρινού, ίσως αυτό με βοηθάει να μην παθαίνω overdose από την έκθεση.



Η τηλεόραση κρύβει πολλές παγίδες και μυστικά. Εσύ πώς την βλέπεις; Πώς θα την χαρακτήριζες;
Σαν το κρεβάτι του Προκρούστη, άλλοτε με τραβάει και άλλοτε με συρρικνώνει. Η παγίδα είναι ο εαυτός μου, πάντα αυτός ήταν.



Σου αρέσεις όταν βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση;
Όχι με τίποτα. Η Σοφία Λόρεν είχε δηλώσει ότι ποτέ δεν είδε καμιά ταινία της. Νιώθω πολύ άσχημα όταν με βλέπω. Στα δικά μου μάτια μου φαίνομαι πολύ καλύτερη και δεν θέλω να καταστρέψω τις αυταπάτες μου.



Έχεις εκδώσει σε ηλικία 16 ετών την πρώτη σου ποιητική συλλογή και έχεις γίνει αρχισυντάκτρια στα 24 σου στις εκδόσεις του Άρη Τερζόπουλου. Θεωρείς ότι ήσουν τυχερή στην ζωή σου μέχρι τώρα επαγγελματικά;
Τυχερή; Δεν θα το έλεγα. Μόνο θαρραλέα. Η τύχη λένε ευνοεί τους τολμηρούς. Έχω δουλέψει πάρα πολύ για ότι έχω κερδίσει. Δεν πιστεύω στην τύχη πιστεύω στην αναγκαιότητα και στη σκληρή δουλεία.



Αυτόν τον καιρό εκτός από την εκπομπή στην τηλεόραση, με τι άλλο ασχολείσαι επαγγελματικά;
Αρθρογραφώ στο Votre Beaute, στο Τάλκ και φτιάχνω ένα ολοκαίνουργιο δικό μου site. Έχω δώσει ήδη στον εκδότη το επόμενο βιβλίο μου, μια σειρά διηγημάτων και περιμένω το Φεβρουάριο να ανέβει το θεατρικό μου έργο η Ναστιένκα. Παράλληλα ολοκληρώνω ένα καινούργιο θεατρικό έργο.




Έχεις χόμπι;
Το γράψιμο. Είναι για μένα δημιουργική εκτόνωση. Σαν αντίσταση στο προδιαγεγραμμένο



Βλέπεις τηλεόραση; Τι σου αρέσει φέτος να βλέπεις;
Θεωρώ το γέλιο πολύ σοβαρή υπόθεση. Οι εκπομπές που με κάνουν να γελάω είναι οι αγαπημένες μου. Το «Όλα 12» όποτε είμαι σπίτι, δεν το χάνω. Αγαπώ το ιδιαίτερο χιούμορ του Βαγγέλη Περρή και το καυστικό του Θέμου. Μ αρέσει αυτό το δίδυμο. Ε ναι λοιπόν το ομολογώ. Εν αντιθέσει δεν μπορώ καθόλου να δω Λαζόπουλο. Μου άρεσε μόνο στους Μήτσους.



Ποια είναι τα προτερήματα και ποια τα ελαττώματά σου;
Προτέρημα; Έχω καλό μέτρημα (όχι καλή μεζούρα), αλλά έχω μέσα μου έναν ρυθμό στο λόγο, την γραφή, στη κρίση μου. Ελαττώματα ένα σωρό. Το μεγαλύτερο είναι ότι είμαι κάπως μποέμ. Πώς να το πω; χύμα στο κύμα, αυτό φέρνει τους άλλους σε απόγνωση, αλλά τις περισσότερες φορές φέρνει όμως εμένα.
Πηγή: protothema
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved