Ζέτα Μακρυπούλια: Πώς διατηρείται στα 54 της κιλά;
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Πώς διατηρείται στα 54 της κιλά;

Βλέποντας τις επαναλήψεις του «Παρά πέντε» αλλά και των παλιότερων «Αέρινων σιωπών» εύκολα διαπιστώνει κανείς την εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα της Ζέτας Μακρυπούλια.


Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για το πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά, αυτή όμως είναι η δίαιτα που ακολουθεί πιστά η Ζέτα Μακρυπούλια για να κάνει τον δείκτη της ζυγαριάς να έχει κολλήσει στο νούμερο 54!
Για πρωινό η παρουσιάστρια τρώει μια μερίδα γαλακτοκομικού με χαμηλά λιπαρά, 1 μερίδα δημητριακών ολικής άλεσης και 12 φρούτο.
Το μεσημεριανό της περιλαμβάνει σαλάτα με 120 γραμμάρια άπαχου κρέατος ή 1 τόνο σε νερό, ενώ μια φορά την εβδομάδα τρώει ζυμαρικά ολικής άλεσης με σάλτσα ντομάτας και 2 κουταλάκια του γλυκού άπαχο τριμμένο τυρί, και 1 φορά την εβδομάδα τρώει λαδερό.
Το βραδινό της περιλαμβάνει επανάληψη του μεσημεριανού με λιγότερα γραμμάρια κρέατος,1 σαλάτα ή 1 γιαούρτι 2% και ένα κράκερ ολικής άλεσης.
Η Ζέτα προτιμά να μαγειρεύει τα πάντα μόνη της ώστε να αποφεύγει επιπλέον θερμίδες και λιπαρά, πίνει τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα, ενώ δεν μένει ποτέ νηστική για περισσότερο από 4 ώρες αν και φροντίζει να μεσολαβούν τουλάχιστον 2.5 ώρες ανάμεσα σε κάθε γεύμα, για να αποφύγει τάσεις βουλιμίας. Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved