Video: Γιατί αποχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης από το σχήμα με τον Γονίδη;
Showbiz

Video: Γιατί αποχώρησε ο Νίκος Κουρκούλης από το σχήμα με τον Γονίδη;

Τα βρόντηξε και έφυγε από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε ο Νίκος Κουρκούλης μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη και τη Φανή Δρακοπούλου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης» ο λόγος της αποχώρησης του τραγουδιστή παρόλο που το σχήμα πήγαινε πάρα πολύ καλά, ήταν κάποιες διαφορές που είχαν μεταξύ τους τα δύο μεγάλα ονόματα του προγράμματος.

Σύμφωνα δε με το δελτίο Τύπου που εξεδόθη, «Ο επιχειρηματίας του TEATRO Music Hall, κος Κώστας Μπερτάκης και ο κος Νίκος Κουρκούλης ύστερα από τρια χρόνια συνεργασίας και επιτυχημένων εμφανίσεων προέβησαν στην λήξη της συνεργασίας τους για προσωπικούς λόγους του καλλιτέχνη.
Ο κος Νίκος Κουρκούλης είναι και θα παραμείνει ένας απ’ τους μεγαλύτερους της Ελληνικής μουσικής σκηνής, που διακρίνεται όχι μόνο για τα καλλιτεχνικά του προσόντα αλλά και για το ήθος του. Η διεύθυνση και το προσωπικό του TEATRO Music Hall ευχαριστούν τον κο Νίκο Κουρκούλη για την άριστη συνεργασία τους και του εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον.» Εμμέσως πλην σαφώς, οι σχέσεις του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου με τον Νίκο Κουρκούλη παραμένουν άριστες, παρόλο που μία τόσο μεγάλη συνεργασία έλαβε τόσο άδοξα τέλος. Δείτε το βίντεο με τις λεπτομέρειες του θέματος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved