«Αποχώρηση σοκ από την παρέα του «Μες στην καλή χαρά»
Media

«Αποχώρηση σοκ από την παρέα του «Μες στην καλή χαρά»

Τέσσερα και όχι πέντε άτομα πλέον αποτελούν την παρέα του «Μες στην καλή χαρά» και μάλιστα η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να δώσει εξηγήσει για την ξαφνική αποχώρηση στενού συνεργάτη της.

Πρόκειται για την προφανή αποχώρηση του Βασίλη Λιάτσου από την εκπομπή που σήμερα το πρωί δεν ήταν στον καναπέ της εκπομπής του «Μες στην καλή χαρά». Το όνομά του μάλιστα δεν ήταν καν στους τίτλους έναρξης και στο σήμα αρχής από πέντε οι παρουσιαστές είχαν γίνει τέσσερις....
Η Ναταλία εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό, ότι αποχώρησε για προσωπικούς του λόγους και τον ευχαρίστησε για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας και υποστήριξε πως οι φιλίες και οι προσωπικές σχέσεις δεν χαλάνε τόσο εύκολα...Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Βασίλης Λιάτσος είχε υπογράψει σύμβαση ορισμένου χρόνου, την οποία και οι δυο πλευρές αποφάσισαν να διακόψουν νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία. Πληροφορίες θέλουν, τον Βασίλη και τη Ναταλία Γερμανού μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασαν να συζήτησαν την αποχώρησή του και να πήραν από κοινού την απόφαση.
Δείτε το video:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved