Και καλλιτέχνες και επιχειρηματίες για να αντιμετωπίσουν την κρίση
Showbiz

Και καλλιτέχνες και επιχειρηματίες για να αντιμετωπίσουν την κρίση

Ο καλλιτεχνικός κόσμος, προκειμένου να επιβιώσει οικονομικά μετά την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, είπε να επενδύσει σε επιχειρήσεις ώστε να βγάζει τα προς το ζην. Δείτε ποιοι ηθοποιοί, μοντέλα, tv περσόνες και τραγουδιστές διατηρούν επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα.


Πριν από μερικούς μήνες, ο πρωταγωνιστής Μέμος Μπεγνής στη Σαλαμίνα, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, άνοιξε ένα fast food, franchise μεγάλης, γνωστής αλυσίδας. Στο ίδιο νησί, αλλά σε άλλη περιοχή και συγκεκριμένα στο Αιάντιο έχει ανοίξει το δικό του μπαρ το γνωστό μοντέλο Κώστας Φραγκολιάς.
Ο Κώστας Αποστολάκης πριν από λίγο καιρό εγκαινίασε ένα καφέ-μπαρ με την επωνυμία «Πινόκιο», που ήδη έχει γίνει καλλιτεχνικό στέκι στην καρδιά της Αθήνας. Ο Σταύρος Νικολαΐδης, παρ’ ότι έκανε επιτυχία και στο θέατρο και στην τηλεόραση, άνοιξε ένα κατάστημα οπτικών στην Καλλιθέα. Ο ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής, γιος του καταξιωμένου συνθέτη Νότη Μαυρουδή, ίδρυσε δύο αντικαπνιστικά κέντρα στην Αθήνα. Ένα μεζεδοπωλείο στο Μαρούσι διατηρεί ο Μανώλης Κονταρός, το οποίο ονομάζει «Κιμωλία», και θυμίζει σχολείο. Ο χώρος διαθέτει και ξεχωριστή αίθουσα 250 ατόμων για κοινωνικές εκδηλώσεις. Ο Λευτέρης Πανταζής, από τους πρώτους διδάξαντες, βλέποντας πολύ μπροστά άρχισε να κάνει διάφορες επενδύσεις από τα πρώτα χρόνια που βγήκε στο πάλκο. Εκλεκτή κρητική κουζίνα και καλή παραδοσιακή μουσική προσφέρει στους θαμώνες του το εστιατόριο του Γιώργου Παρτσαλάκη στα νότια προάστια της Αθήνας. Το μαγαζί βάφτισε ο Λουδοβίκος των Ανωγείων με το όνομα «Τσουγκρί», που σημαίνει βράχος. Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη λίγο πριν ξεσπάσει η κρίση έστησαν το δικό τους μπαρ κοντά στην πλατεία Καρύτση, που απέκτησε ήδη την πελατεία του. Ο Αλέκος Συσσοβίτης σε συνεργασία με φίλους του επένδυσε τα χρήματά στη δημιουργία ενός πολιτιστικού πολυχώρου στο Μοναστηράκι, ο οποίος θα διαθέτει θέατρο, μουσική σκηνή, καφέ και εστιατόριο.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς διαθέτουν ένα από ο πιο in καφέ-μπαρ-ρεστοράν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για το «Σαίξπηρ» στην πλατεία Καρύτση. Εδώ και χρόνια, ο Γιώργος Χριστοδούλου λειτουργεί ένα από τα πιο σικ ρεστοράν στην πλατεία Χαλανδρίου. Επί της οδού Σεβαστουπόλεως βρίσκεται το μαγαζί του Φίλιππου Σοφιανού. Είναι ένα μπαρ-ρεστοράν, όπου γίνεται το αδιαχώρητο. Στα νότια προάστια και ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής έχει επενδύσει στον πολυχώρο «Opus» στη Γλυφάδα, που προσφέρει καφέ το πρωί, ελαφρύ γεύμα το μεσημέρι και δείπνο και ποτό το βράδυ. Στην ίδια περιοχή έχει το μπαρ του χρόνια τώρα ο ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.
Πέρυσι, ο Γιάννης Πουλόπουλος άνοιξε ένα μπαρ-ρεστοράν που προσφέρει φαγητό και μουσική υψηλών απαιτήσεων. Οι πίνακες που διακοσμούν τον χώρο είναι φιλοτεχνημένοι από τον τραγουδιστή, ο οποίος, όταν άφησε την πίστα, άρχισε να δημιουργεί πάνω στον καμβά. Πολύ πριν τα νυχτοκάματα πάρουν την κάτω βόλτα, η Λίτσα Γιαγκούση προνόησε να στήσει το δικό της εστιατόριο στην περιοχή του Μικρολίμανου. Ο Γιώργος Λεμπέσης, όταν δεν θα είναι στο πίστα, θα διδάσκει τα παιδιά. Ο τραγουδιστής έστησε έναν ελληνογερμανικό παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο στα βόρεια προάστια.
Ο Γιώργος Λιάγκας άνοιξε ένα εστιατόριο στη Βουλιαγμένη. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος άνοιξε ένα στούντιο ομορφιάς στο Σύνταγμα. Τέλος, μία ακόμα επιχείρηση άνοιξε στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Κανάκης. Πρόκειται για ένα καφέ-μπαρ, το «Λιμάνι», που συγκεντρώνει πλήθος φίλων και θαυμαστών του παρουσιαστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved