Λαρίσα Ρικέλμε… is in love!
G-Sexy

Λαρίσα Ρικέλμε… is in love!

Μέχρι τώρα ήταν γνωστή ως «μούσα του Μουντιάλ». Η Λαρίσα Ρικέλμε μέχρι τον προηγούμενο μήνα ήταν «μόνιμη» στα γήπεδα, χωρίς όμως να εμπλέκεται με τους άμεσους πρωταγωνιστές, τους ποδοσφαιριστές των ομάδων.

Πλέον κι αυτό το «ταμπού» έπεσε για την διάσημη Παραγουανή, που μπορεί να θεωρεί τον εαυτό της «μέλος του αθλήματος» με ακόμα έναν τρόπο: αυτόν της φιλενάδας ποδοσφαιριστή!

Στην αρχή υπήρχαν φήμες και μερικά σποραδικά δημοσιεύματα, όμως με το πέρασμα των εβδομάδων η είδηση επιβεβαιώθηκε. Η Λαρίσα είναι ζευγάρι με τον Χονάθαν Φάμπρο, έναν Αργεντινό μεσοεπιθετικό που ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, αλλά πολιτογραφήθηκε Παραγουανός και παίζει πια στη Σέρο Πορτένιο.

Η Λαρίσα επιβεβαίωσε εμμέσως τη σχέση της με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή μέσω του προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης την Κυριακή κι αφού ο αγαπημένος της πέτυχε ένα γκολ στον αγώνα με τη Σπορτίβο Λουκένιο.

«Εβαλες σπουδαίο γκολ, είμαι περήφανη για σένα, είσαι κομμάτι της ζωής μου» έγραψε η Ρικέλμε, που έχει εκμυστηρευθεί στους φίλους της πόσο ενθουσιασμένη είναι με τη νέα της σχέση και πόσο χαρούμενη που βρήκε έπειτα από καιρό έναν άνθρωπο να μοιράζεται τη ζωή της.

Η Ρικέλμε πάντως λίγες ώρες μετά το πανηγυρικό κείμενο για τον Φάμπρο ανάρτησε νέο κείμενο, με το οποίο ανακοίνωσε ότι έχει κάνει νέα σέξι φωτογράφηση που θα κυκλοφορήσει στον Τύπο σύντομα.

Ομως έπειτα από απαίτηση των θαυμαστών της έσπευσε να δώσει μερικά δείγματα της δουλειάς της με ένα μαύρο μπλουζάκι και μαύρη φούστα που δεν δίστασε να την… κατεβάσει λίγο περισσότερο. Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved