Δείτε τις άκρως προσωπικές καλοκαιρινές στιγμές της Rihanna!
Showbiz

Δείτε τις άκρως προσωπικές καλοκαιρινές στιγμές της Rihanna!

Αυτό κι αν είναι ντοκουμέντο! Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε συνηθίσει την Rihanna σε πολύ σέξι εμφανίσεις στα πλαίσια πάντα των συναυλιών και των video clips της.

Τι θα λέγατε όμως αν σας δείχναμε την διάσημη σταρ, σε άκρως προσωπικές καλοκαιρινές της στιγμές, κατά τη διάρκεια των διακοπών της με τις κολλητές της;

Πρόκειται για πολύ καυτές και άκρως αισθησιακές φωτογραφίες, στις οποίες η 23χρονη τραγουδίστρια ποζάρει μόνο με το μαγιό της, άλλοτε χωρίς σουτιέν και άλλοτε σε «καυτά» ενσταντανέ με τις κολλητές της, όπου στην κυριολεξία ξεσαλώνουν και στήνονται σε άκρως ακατάλληλες πόζες!
Τις εν λόγω φωτογραφίες πόσταρε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, και όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς, το «έκαψε» το κορίτσι.

Για την ακρίβεια; του έδωσε και… κατάλαβε! Τα στιγμιότυπα προέρχονται από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ιταλία, όπου μαζί με πολλές φίλες της όργωσαν με γιότ τις πανέμορφες μεσογειακές της ακτές.

Φορώντας άλλοτε ένα ροζ μπικίνι και άλλοτε ολόσωμο μαγιό, κάνει ηλιοθεραπεία και απολαμβάνει τη φύση.

Σε άλλες φωτογραφίες καπνίζει πούρο σε άλλες κάνει «όργια» με τις φίλες της, ενώ καπνίζει πούρο, τρώει τούρτες, και επισκέπτεται παραδοσιακά μαγαζιά αλλά και αξιοθέατα της Ιταλίας.


Κάντε κλικ στο video και δείτε περισσότερες από 20 φωτογραφίες από το προσωπικό άλμπουμ της Rihanna...
Πηγή: star








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved