«Φωτιά στα κόκκινα» η Angelina Jolie στην πρεμιέρα του Brad Pitt
Hollywood

«Φωτιά στα κόκκινα» η Angelina Jolie στην πρεμιέρα του Brad Pitt

Η Angelina Jolie έβαλε το κόκκινο φουστάνι και έμοιαζε με… «πυρκαγιά»! Κάτι «ήξερε» το εν λόγω άσμα της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το οποίο ταιριάζει «γάντι» στην Angelina.

Η διάσημη ηθοποιός, συνόδευσε με σύσσωμη την οικογένεια, τον σύζυγο της, στην επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Μoneyball», στην Ιαπωνία. Ντυμένη σε ένα κατακόκκινο στενό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η διάσημη ηθοποιός ήταν αυτό που λέμε «φωτιά στα κόκκινα».

Το όλο σύνολο, συνδύασε με κατακόκκινο κραγιόν και μπεζ γόβες στο χρώμα του δέρματος, που έκαναν την αντίθεση στο όλο σύνολο. Ο Brad Pitt από την άλλη, βλέπουμε πως έχει υιοθετήσει ένα πιο intellectuelle στυλ, καθώς έχει αφήσει μακρύ μαλλί και μούσι.

Οι δυο τους πόζαραν στις κάμερες και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, ενώ η εντυπωσιακή Angelina δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές και τις θαυμάστριες της.

Και όλ’ αυτά, στη «σκιά» των κατηγοριών μιας πρώην υπαλλήλου τους, η οποία τους καταγγέλλει πως την απέλυσαν ξαφνικά και χωρίς λόγο, επειδή έλειψε αρκετές φορές από τη δουλειά της λόγω ασθένειας.

Τώρα, τους ζητά το ποσό των 61.500 δολαρίων για αποζημίωση. To θέμα, έχει πάρει ήδη την νομική οδό. Πηγή: Star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved