Όλοι έπαιζαν LIVE τον Παπαδήμο, στον ALPHA έπαιζαν ζώδια και τραγούδαγε η Ήβη!
Media

Όλοι έπαιζαν LIVE τον Παπαδήμο, στον ALPHA έπαιζαν ζώδια και τραγούδαγε η Ήβη!

Τι κι αν όλοι είναι υπ’ ατμών για να ακούσουν ένα πολυπόθητο όνομα! Να ακούσουν επίσημα το ποιος θα μας κυβερνήσει επιτέλους; Η Ελένη Μενεγάκη δεν πτοείται με τίποτα!


Ήρθε για να μας ψυχαγωγήσει και αυτό κάνει ακόμα κι όταν… οι κυβερνήσεις πέφτουνε! Όλα τα κανάλια, από ΝΕΤ ως και το BLUE SKY διέκοψαν το πρόγραμμά τους, προκειμένου να μεταδώσουν την πλέον πολυπόθητη εικόνα, τον
Λουκά Παπαδήμο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις. Στον ALPHA, εκείνη την ώρα η «Ελένη» είχε την Άση Μπήλιου να...εύχεται καλό κουράγιο, ενώ ανέλυε τον Σκορπιό... Μάλιστα την ώρα που η αστρολόγος έλεγε τα ζώδια από πάνω περνούσε κρόουλ με την ανακοίνωση του καινούργιου μας Πρωθυπουργού. Βέβαια, η Άση Μπήλιου το είπε ξεκάθαρα! Την ώρα που άρχιζε τις δηλώσεις ο Λουκάς Παπαδήμος, εκείνη ανέφερε: «Ο καινούργιος Πρωθυπουργός είναι και Ζυγός, με τον Κρόνο...ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Καλό κουράγιο»! Εντάξει… έγινε αναφορά μην είμαστε και πλεονέκτες….! Λίγα λεπτά αργότερα η Ήβη Αδάμου τραγούδαγε το «Βόλτα στα αστέρια» γιατί είπαμε η Ελένη Μενεγάκη είναι εδώ για να μας… ψυχαγωγεί!








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved