Η Ελληνίδα συμμαθήτρια της Natalie Portman
Showbiz

Η Ελληνίδα συμμαθήτρια της Natalie Portman

Στην ηλικία των επτά ετών η Ελληνικής καταγωγής Jamie Lynn DiScala ήταν συμμαθήτρια της διάσημης Natalie Portman σε σχολή χορού. Η Jamie η οποία έχει διαγράψει και εκείνη τη δική της λαμπρή πορεία στο χώρο της διεθνούς showbiz είναι εδώ και χρόνια φίλη με την Natalie, μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Χόλιγουντ.

Η Jamie από μικρή ηλικία κατάφερε να αναδείξει το ταλέντο της παίζοντας σε μεγάλες μουσικοχορευτικές παραστάσεις όπως το Grease και «Ο μάγος του Οζ» πριν πάρει τον ρόλο που την έκανε διάσημη στην πολύ δημοφιλή σειρά Soprano. Το 2001 ανέδειξε και το ταλέντο της στη μουσική καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο της cd με τίτλο “Here to Heaven”. Εκείνη που την ενέπνευσε να ξεκινήσει μία τέτοια καριέρα όπως έχει παραδεχτεί δημόσια και η ίδια η DiScala, ήταν η Mariah Carey. Επίσης, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και τραγουδίστρια, χάριζε στο παρελθόν τη φωνή της σε διαφημίσεις της γνωστής φίρμας Levi’s ενώ το 2002 έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway πρωταγωνιστώντας στο έργο «Η πεντάμορφη και το τέρας». Μία χρονιά αργότερα, παντρεύτηκε τον επί χρόνια μάνατζέρ της A.J. DiScala, από τον οποίο πήρε και το επίθετό της. Ο πατέρας της είναι Κουβανός και η μητέρα της Ελληνοαμερικανίδα με ρίζες και από τη Ρουμανία. Η DiScala μιλάει άπταιστα Ελληνικά αλλά και Ισπανικά. Στην προσωπική της ζωή τα δύσκολα ήρθαν δύο χρόνια μετά τον γάμο της, καθώς χώρισε.
Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια δημοσίως, παλιότερα αντιμετώπιζε προβλήματα με την εικόνα της τόσο σε ό,τι είχε να κάνει με τα κιλά της όσο και με το σώμα της ενώ την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο «Soprano», είχε προβλήματα βουλιμίας. Από τότε λοιπόν αποφάσισε να ιδρύσει το Jamie Lynn DiScala, μία οργάνωση που είναι αφιερωμένη σε ανθρώπους με σοβαρές διατροφικές διαταραχές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved