Σπύρος Χαριτάτος: «Δεν αισθάνομαι αδικημένος από τον ΑΝΤ1»
Showbiz

Σπύρος Χαριτάτος: «Δεν αισθάνομαι αδικημένος από τον ΑΝΤ1»

Την απομάκρυνσή του από το πρωινό του ΑΝΤ1 σχολίασε ο Σπύρος Χαριτάτος για ακόμα μία φορά. Καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο «Μες στην καλή χαρά», ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα μπορούσα να πω κακό για τον ΑΝΤ1, γιατί δεν είναι εταιρία είναι άνθρωποι. Πίσω από έναν τίτλο υπάρχουν ψυχές, δεν μπορείς να πεις κακό λόγο».

Σε ερώτηση γιατί δεν επέλεξαν τον ίδιο και τον Καραμέρο για το νέο πρωινό του ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Εγώ αυτό που εισέπραξα στον ΑΝΤ1 δεν ήταν ότι αγχώθηκαν για τα νούμερα τηλεθέασης. Απλά ήθελαν να κάνουν κάτι καινούργιο. Εγώ όσο το συζήτησα, δεν μπορούσα να υπηρετήσω το καινούργιο concept. Από άποψη χαρακτήρα θα σου πω ότι ό,τι έχω να πω, αν είχα το παραμικρό παράπονο, το λέω ο ίδιος την ώρα που πρέπει εκεί που πρέπει». Επίσης δεν απέκλεισε την πιθανότητα να επιστρέψει στον ΑΝΤ1. «Μέχρι στιγμής δεν μου έχει λείψει η τηλεόραση» όμως είπε και συνέχισε: «Μου λείπουν οι στιγμές και οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν 10 ώρες την ημέρα».
Σε ό,τι αφορά τώρα τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου, ο Σπύρος Χαριτάτος είπε πως δεν έχει προλάβει να δει την εκπομπή τους, όμως δικαιολογήθηκε ότι δεν προλαβαίνει γιατί εκείνη την ώρα κάνει τη ραδιοφωνική του εκπομπή.
Όσο για την προσωπική του ζωή, ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως είναι πολύ καλά αλλά πρόσθεσε πως δεν του αρέσει να μιλά για τα προσωπικά του και προτιμά τις διπλωματικές απαντήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved