Γουίτστοκ VS Μίντλετον: Ποια ξεχωρίζει;
Lifestyle

Γουίτστοκ VS Μίντλετον: Ποια ξεχωρίζει;

Δύο γυναίκες της ίδιας γενιάς, που βρέθηκαν στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος μέσα από τους γάμους τους. Η πριγκίπισσα Κάθριν, δούκισσα του Κέιμπριτζ, και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό έχουν πολύ λιγότερα κοινά από όσα θα φανταζόταν κανείς. Διαφέρουν σχεδόν σε όλους τους τομείς, από τον γάμο μέχρι τη φιλανθρωπική τους δράση.

Έρωτας
Την Κέιτ, όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά οι Βρετανοί, και τον Γουίλιαμ τους ενώνει ένας μεγάλος έρωτας. Κι αυτό δεν το γνωρίζουν μόνο τα μέλη της οικογένειάς τους και οι στενοί τους φίλοι, μπορούν να το αισθανθούν και όλοι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί τους, ακόμα και σε επίσημα events. Την ακριβώς αντίθετη εντύπωση ωστόσο προκαλούν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η Σαρλίν. Ύστερα από κάθε κοινή δημόσια εμφάνισή τους τα διεθνή ΜΜΕ κατακλύζονται από φωτογραφίες της «θλιμμένης» πριγκίπισσας και δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σύννεφα στον γάμο τους.

Φιλανθρωπική δράση

Αμέσως μόλις επέστρεψε από το ταξίδι του μέλιτος με τον Γουίλιαμ, το παλάτι έδωσε το πράσινο φως στην Κέιτ να ασχοληθεί με όλα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχει στην εποπτεία του. Πρώτη προτεραιότητα της ίδιας ωστόσο είναι να ασχοληθεί με το Ίδρυμα Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Πρίγκιπας Χάρι και στη συνέχεια να επεκτείνει τη δράση της και στα υπόλοιπα. Για τη Σαρλίν όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα σε αυτόν τον τομέα, αφού στο τιμόνι των πιο φημισμένων φιλανθρωπικών και μη οργανώσεων του Μονακό βρίσκονται οι αδερφές του Αλβέρτου, οι πριγκίπισσες Στεφανί και Καρολίνα. Η μόνη κενή καρέκλα που βρέθηκε για εκείνη είναι αυτή της πρέσβειρας των Special Olympics.

Στιλ
Με όποιο ρούχο κι αν εμφανιστεί η Κέιτ, την επόμενη μέρα ξεπουλάει, είτε το ίδιο, αν είναι οικονομικό,, είτε κάποια απομίμησή του, αν είναι ακριβό. Με εξαίρεση τις επίσημες εμφανίσεις της, στις οποίες συνηθίζει να φορά τουαλέτες μεγάλων οίκων μόδας, η 29χρονη πριγκίπισσα Κάθριν επιλέγει ρούχα της προσιτής βρετανικής εταιρείας Reiss. Φορέματα της συγκεκριμένης μάρκας είχε επιλέξει μάλιστα για τις ιπποδρομίες του Ασκοτ αλλά και για τη συνάντησή της με τη Μισέλ Ομπάμα. Πολύτιμα κοσμήματα σπανίως θα τη δει κανείς να φορά, με εξαίρεση φυσικά το δαχτυλίδι αρραβώνων της, που ανήκε στην Νταϊάνα. Η Σαρλίν του Μονακό, αντιθέτως, ντύνεται μόνο με δημιουργίες μεγάλων οίκων υψηλής ραπτικής, με ιδιαίτερη προτίμηση στη Chanel, τον Armani και τον ελβετικό οίκο Akris. Κάθε της εμφάνιση είναι αισθητικά άψογη αλλά και υπερβολικά ακριβή, καθώς τα designer ρούχα και παπούτσια συμπληρώνονται και από πολύτιμα κοσμήματα.

Καθημερινότητα
Μπορεί να είναι πλέον πριγκίπισσα, όμως η Κέιτ θέλει να ακολουθήσει την κλασική ζωή μιας συζύγου στρατιωτικού, γι’ αυτό προς το παρόν περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο αγροτόσπιτο που έχει νοικιάσει με τον Γουίλιαμ, κοντά στη στρατιωτική βάση Ενγκλεσεϊ. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν συνηθίσει πλέον να τη βλέπουν μόνη στο σούπερ μάρκετ και μαζί με τον σύζυγό της στον κινηματογράφο ή την pub. Το ζευγάρι αναμένεται ωστόσο να μετακομίσει σε λίγο καιρό σε ένα από τα διαμερίσματα του Κένσινγκτον. Πολύ πιο γκλάμορους είναι η καθημερινότητα της Σαρλίν, η οποία ζει στο παλάτι του Μονακό με τον Αλβέρτο, ωστόσο ελάχιστα πράγματα βγαίνουν στη δημοσιότητα αναφορικά με τις κοινές τους δραστηριότητες. Στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις του τον τελευταίο καιρό ο Αλβέρτος εμφανίζεται είτε μόνος είτε συνοδευόμενος από τις αδερφές του.

Απόγονοι
Τίποτα δεν επιθυμεί περισσότερο αυτή τη στιγμή η Σαρλίν από μια εγκυμοσύνη. Έχει άλλωστε την ευθύνη να φέρει στον κόσμο τον μόνο νόμιμο διάδοχο του θρόνου του Μονακό, δεδομένου ότι ο Αλβέρτος έχει δύο εξώγαμα παιδιά. Επιπλέον ο ερχομός ενός μωρού θα έδινε μια και καλή τέλος στις φήμες που θέλουν τον γάμο της να περνάει κρίση. Παιδιά επιθυμούν να αποκτήσουν και οι Γουίλιαμ και Κάθριν, ωστόσο για εκείνους το θέμα των απογόνων δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα, καθώς θέλουν να απολαύσουν για λίγο καιρό τον έγγαμο βίο τους χωρίς υποχρεώσεις. Δεδομένου μάλιστα ότι ο Γουίλιαμ είναι δεύτερος στη διαδοχή, μετά τον πατέρα του Κάρολο, δεν υπάρχει ιδιαίτερη πίεση από το παλάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved