Ο Στρος Καν και η σύζυγός του μηνύουν τη «Le Figaro»
G-Politics

Ο Στρος Καν και η σύζυγός του μηνύουν τη «Le Figaro»

Στα δικαστήρια πάνε την «Le Figaro» ο Ντομινίκ Στρος Καν και η σύζυγος του, Αν Σενκλέρ, που έγιναν έξαλλοι με σαββατιάτικο δημοσίευμά της για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ως ζευγάρι.

«Ελήφθη η απόφαση να προσφύγουμε κατά της εφημερίδας για προσβολή της ιδιωτικής ζωής, έπειτα από ένα άρθρο για τη σύγχυση στην οποία δήθεν βρίσκεται η Αν Σενκλέρ», δήλωσε ο συνήγορος του ζεύγους, Ρισάρ Μαλκά.

Επικαλούμενη οικείο της οικογένειας, η γαλλική εφημερίδα ανάφερε πως η δημοσιογράφος σύζυγος του πρώην προέδρου του ΔΝΤ νιώθει ότι «το ποτήρι ξεχείλισε» και «δεν μπορεί να αποφύγει τον χωρισμό».

«Απομακρυνθήκαμε πολύ από το πλαίσιο της ενημέρωσης και προχωρήσαμε προς αυτό της ηδονοβλεψίας και του εντυπωσιασμού. Γι' αυτό απευθύνουμε στον Τύπο μια έκκληση για υπευθυνότητα σ' αυτή την υπόθεση, υπάρχουν όρια που δεν πρέπει να ξεπερνιούνται», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Όπως δήλωσαν Ντομινίκ και Αν, θα πάνε στα δικαστήρια για να «σταματήσουν ή να καταδικαστούν όλες οι παραβιάσεις του ανακριτικού απορρήτου, του τεκμηρίου της αθωότητας και της ιδιωτικής ζωής τους». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved