Ελένη Μενεγάκη: «Αν με επηρέαζε κάθε αρνητικό σχόλιο θα είχα καταλήξει στο νοσοκομείο»
Media

Ελένη Μενεγάκη: «Αν με επηρέαζε κάθε αρνητικό σχόλιο θα είχα καταλήξει στο νοσοκομείο»

Ο νέος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Αλέξανδρος Μωρέλλας και πρωτάκι στην τηλεόραση μιλάει για την σχέση του με την παρουσιάστρια και την πρώτη τους επαφή!

«Η Ελένη ξέρει και διακρίνει με την έμπειρη ματιά της το άγχος»... Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου μετά την πολυαμενόμενη πρεμιέρα της, με παιχνιδιάρικο ύφος και ναζιάρικη φωνή που ο Αλέξανδρος Μωρέλλας την συγκρίνει η με την Τζένη Καρέζη στο Δεσποινίς Διευθύντη, ρωτάει: " Ζείτε! " ...

Ο δημοσιογράφος περιγράφει στο περιοδικό Down Town την σκηνή που μπήκε στο καμαρίνι της παρουσιάστριας έτοιμος να παραιτηθεί μετά τα καυστικά σχόλια που είχε ακούσει και είχε διαβάσει... “Σήμερα νομίζω είναι μια καλή μέρα να παραιτηθείς” μετά το πρώτο πρωινό meeting και έτοιμος να βγει από το καμαρίνι η Ελένη του λέει «Είμαι τόσα χρόνια σε αυτό το χώρο. Αν έπαιρνα μέσα μου κάθε αρνητικό σχόλιο που δικαίως ή αδίκως -αναφέρεται σε μένα , προφανώς θα είχα καταλήξει στο νοσοκομείο. Συνέχισε να κάνεις καλά τη δουλειά σου, συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου. Και, σε παρακαλώ, μην αλλάξεις για χάρη της τηλεόρασης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved