H Ελένη Φουρέιρα δηλώνει καλή νοικοκυρά
Showbiz

H Ελένη Φουρέιρα δηλώνει καλή νοικοκυρά

Με ανανεωμένο look, άκρως αισθησιακή σε μια πιο sexy εκδοχή της πριγκίπισσας Λέια από τον Πόλεμο των Άστρων, η Ελένη Φουρέιρα δηλώνει χωρίς φόβο ότι έχει υπάρξει Κατίνα και ότι είναι μια καλή νοικοκυρά.


Συνέντευξη στο «Made In Star» έδωσε η
Ελένη Φουρέιρα στα διαλείμματα από τα γυρίσματα του νέου της video clip και μίλησε για όλα. «Έχω υπάρξει Κατίνα. Απλά τώρα η δουλειά μου, μου παίρνει πολλή ενέργεια και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με άλλα πράγματα», λέει η τραγουδίστρια.



Είναι παραδοσιακό κορίτσι και έχει μάθει από το σπίτι της να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού. «Έχω τέσσερα αδέλφια και μεγάλωσα σε μια οικογένεια που όλοι βοηθούσαμε. Ξέρω και να μαγειρεύω και να καθαρίζω. Δεν έχω γυναίκα για να μου καθαρίζει. Μένω με την κολλητή μου και κάνω όλες τις δουλειές», δηλώνει.



Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε επίσης και για τη συνεργασία της με τον Sakis και τον Θοδωρή Μαραντίνη. «Είναι πολύ όμορφο που βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο άνδρες που έχουν παιδιά και έχουν κάνει οικογένεια. Θα ήθελα κι εγώ να κάνω, αλλά ακόμα δεν το σκέφτομαι», τόνισε.



Η τραγουδίστρια μίλησε και για την περιπέτεια υγείας που είχε το καλοκαίρι, όταν υποβλήθηκε σε εγχείριση για αφαίρεση πολύποδα. «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, αλλά πήγα στον καλύτερο γιατρό και όλα πήγαν καλά», είπε.



Όσο για το αν την πίκραναν όσα ακούστηκαν στο παρελθόν για την καταγωγή της δήλωσε: «Δεν είχα στενοχωρηθεί, ούτε νευριάσει. Ξέρω ότι κάνω μια δουλειά που πρέπει να ακουστούν διάφορα για την προσωπική μου ζωή. Δεν με πειράζει τίποτα».
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved