Νότης Σφακιανάκης: «Mε διέσυραν τα μέσα του εξευτελισμού για τρία χρόνια»
Showbiz

Νότης Σφακιανάκης: «Mε διέσυραν τα μέσα του εξευτελισμού για τρία χρόνια»

Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν ανέκαθεν αιχμηρός, περίεργος. Δεν έλεγε ποτέ αυτά που άρεσαν σε όλους, έλεγε πάντα αυτά που άρεσαν σε αυτόν! Δεν είναι η κλασική περίπτωση του ανθρώπου που γίνεται εύκολα δημοφιλής.


«Δύσκολο, πολύ δύσκολο, χωρίς να έχω δημόσιες σχέσεις, χωρίς να κανακέψω, να κολακεύω, χωρίς να γλείφω κανέναν. Μάλιστα, το αντίθετο, το να είμαι αιχμηρός, καυστικός, αιρετικός και πολλές φορές να πηγαίνω στο αντίθετο ρεύμα, να κατακεραυνώνω κάποιους ανθρώπους εκεί που δεν το περιμένουν σε δημόσιο επίπεδο, αυτό είναι αρκετά δύσκολο, γιατί έχει και πολλές επιπτώσεις. Αυτό όμως που συμβαίνει στη δική μου περίπτωση είναι το εξής πάρα πολύ απλό και αυτό που έχω κάνει μέχρι τώρα είναι δικό μου, δεν το δανείστηκα και δεν του έβαλα ποτέ φτιασίδια, και αυτό ο κόσμος κάποια στιγμή το εισέπραξε. Πέρασα και από στάδια αμφισβήτησης, όπως με παρουσίαζαν τα μέσα του εξευτελισμού, που κακοποιούν και διαφοροποιούν την ουσία κάποιων πραγμάτων που κάποιος έχει πει. Αλλά τελικά η δική μου αλήθεια επικράτησε στους ανθρώπους».

Και συνέχισε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα λέγοντας: «Από το 2001 μέχρι και το 2004, για μία τριετία με είχαν πάρει στο κατόπι τα μέσα που σου προανέφερα σε έναν διασυρμό, σε έναν πόλεμο ανελέητο και ανήθικο. Όπως απεδείχθη εκ των υστέρων δεν ήμουν έτσι όπως με παρουσίαζαν, άρα, τελικά βγήκαν εκείνοι ψεύτες. Όταν κάποιος έχει πει ψέματα είναι δύσκολο ο κόσμος να θυμάται ποιος έχει πει τα ψέματα και πότε. Σταμάτησε μόνο με τον χαμό του αδελφού μου. Ακόμη και με τη φυγή του από τη ζωή με βοήθησε με τον τρόπο του χωρίς να το θέλει και χωρίς να το ξέρει φυσικά. Τότε με λυπήθηκαν, φαίνεται, και σταμάτησαν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved