Η πρώην κοπέλα του ηθοποιού πίσω από την σύλληψή του;
Showbiz

Η πρώην κοπέλα του ηθοποιού πίσω από την σύλληψή του;

Η μητέρα του ηθοποιού, που συνελήφθη, αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια του γιου της.

Τραγική φιγούρα της ιστορίας είναι η μητέρα του, που παρακολούθησε καρέ – καρέ την σύλληψη του, κλαίγοντας και υποστηρίζοντας ότι το παιδί της δεν είναι έμπορος ναρκωτικών.

«Μαμά είμαι αθώος! Θα γυρίσω πίσω», είπε στην μητέρα του την ώρα της σύλληψής του, όπως αποκαλύπτει η ίδια σε καθημερινή εφημερίδα.

«Έχετε δει έμπορο ναρκωτικών που η μάνα του να μη έχει να φάει και να πληρώσει τη ΔΕΗ;…», λέει και σπαράζει. «Δεν έχω χρήματα να πληρώσω το ρεύμα, ακόμα και τους γιατρούς, που χρειάζεται να επισκέπτομαι. Αν το παιδί μου είχε λεφτά, δεν θα μου έδινε; Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λένε. Κάποιοι τον έχουν μπλέξει χωρίς να φταίει…», προσθέτει.

Η μητέρα του καλλιτέχνη περιγράφει όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Λαμπρινή, όταν άνδρες της Αστυνομίας με την παρουσία εισαγγελέα πήγαν να τον συλλάβουν: «Επέστρεφα από τον γιατρό στο σπίτι και είδα από έξω αυτοκίνητα και άντρες με πολιτικά. Ρώτησα τι συμβαίνει και τελικά ήταν για να συλλάβουν το παιδί μου… Ο γιος μου είναι αφελής και κάποιοι τον έμπλεξαν πάλι»…

Μια γυναίκα, την οποία ο ηθοποιός γνώρισε το καλοκαίρι στο facebook «βλέπει» η μητέρα του πίσω από την υπόθεση. Όπως υποστηρίζει, όταν χώρισαν τον απείλησε ότι θα τον εκδικηθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved