Μυστικά ομορφιάς από τη Ζέτα Μακρυπούλια
Showbiz

Μυστικά ομορφιάς από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Μυστικά ομορφιάς αποκάλυψε στην κάμερα του «Πρωινό mou» η Ζέτα Μακρυπούλια.


Ακούστε λοιπόν προσεκτικά κορίτσια και κάντε το κι εσείς όπως η Ζέτα. Πάντα θα κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα αυτό που φροντίζει να κάνει πάντα μετά από μια εμφάνισή της είναι να καθαρίζει πολύ καλά το πρόσωπό της από το μακιγιάζ και μετά να βάζει λοσιόν και φυσικά ενυδατική κρέμα.


Η άσκηση είναι πάρα πολύ σημαντική για τη Ζέτα. Μπορεί τώρα να μην έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο όμως φροντίζει μόνη της να κάνει κάποιες ισομετρικές ασκήσεις, ενώ δύο φορές την εβδομάδα κάνει Zoomba, έναν νέο είδος γυμναστικής που συνδυάζει και το χορό. Πάντως η μεγάλη της αγάπη είναι οι ασκήσεις Pilates που πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και πάλι.

Η Ζέτα αποκάλυψε επίσης ότι κάποια στιγμή τα μαλλιά της κάηκαν από το πολύ το ντεκαπάζ και μάλιστα της έμειναν και μερικά στο χέρι, φρόντισε όμως με τα κατάλληλα προϊόντα να κάνει θεραπεία και όλα πλέον είναι μια χαρά.

Πάντως το κορίτσι κουράζεται πολύ όταν είναι να τη χτενίσουν και να τη μακιγιάρουν. Ειδικά οι υπερπαραγωγές που κάνουν οι συνεργάτες της στο Dancing with the stars είναι πιο κουραστικές και από την ίδια την παρουσίαση. «Το Dancing ξεκινά στις 21:00. Εγώ είμαι από τις 17:00 και μέχρι τις 20:30 κάθομαι σε μια καρέκλα και με ετοιμάζουν», λέει.

Δείτε το video…








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved