Δέσποινα Βανδή: «Στήριξα την Έλλη Κοκκίνου σε δύσκολες στιγμές»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Στήριξα την Έλλη Κοκκίνου σε δύσκολες στιγμές»

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Μου έχει περάσει», παρουσίασε για πρώτη φορά χθες το βράδυ η Δέσποινα Βανδή.

Ανανεωμένη και έτοιμη να επιστρέψει στις πίστες με πολλά κέφια και ανεβασμένη διάθεση, μίλησε για τη συνεργασία της με την Έλλη Κοκκίνου, την χημεία που υπάρχει μεταξύ τους, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο παρελθόν:

«Με την Έλλη γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Μπορεί να μην συναντιώμαστε όλα αυτά τα χρόνια και να μην μιλάμε, αλλά επειδή πρόκειται για μια σχέση που βασίζεται στο παρελθόν, και είχαμε συναντηθεί τότε σε πολύ δύσκολες στιγμές, προσωπικές δικές της –συγκεκριμένα-, έχουμε μια καλή επαφή».

Ωστόσο όπως λέει χαριτολογώντας, σκέφτεται σοβαρά να «πετάξει» την καλή της φίλη έξω από το Twitter!

«Αυτήν και την Rihanna θα τις πετάξω έξω από το Twitter. Δεν τις αντέχω. Γράφουν ασταμάτητα».

Μέλος του Twitter εδώ και κάποιους μήνες και η Δέσποινα Βανδή, αποκαλύπτει πως «μου αρέσει, αλλά γράφω κατά περιόδους. Όταν δεν είμαι και πολύ καλά, δεν γράφω για να είμαι ειλικρινής. Αν δείτε πολλές απουσίες, ή δεν έχω πολύ καλό σήμα, ή δεν είμαι πολύ καλά».

Για την τραγουδίστρια, μπορεί αυτό που προέχει να είναι η οικογένεια της, αλλά πλέον νιώθει έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στο τραγούδι έπειτα από απουσία σχεδόν ενός χρόνου:

«Ο χρόνος ήταν ολοκληρωτικά δοσμένος στα παιδιά, στο σπίτι, στην οικογένεια γενικότερα. Ήταν πάρα πολύ ωραίο, αλλά η αλήθεια είναι ότι μου λείπει και το άλλο κομμάτι του εαυτού μου, που έχει να κάνει με το τραγούδι και όλη αυτή την επαφή και την σχέση μου με τον κόσμο». Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved