Video: Super… μπαλαδόρος ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας
G-Sports

Video: Super… μπαλαδόρος ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας

Τεχνίτης στην μπάλα αποδείχθηκε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, ο οποίος μπήκε στη λίστα με τους υποψήφιους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη χώρα. Ο Μπόϊκο Μπορίσοφ κάποιες φορές αναλαμβάνει ρόλο επιθετικού για την ομάδα Vitosha Bistritsa, που είναι γνωστή και ως «Τίγρεις» της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα, ο 52χρονος Μπορίσοφ προηγείται στις προτιμήσεις των οπαδών της ομάδας του, με περισσότερες από 2.000 ψήφους. Και ο ίδιος πάντως - όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του - έχει επίγνωση του ταλέντου του μέσα στο γήπεδο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτώ εγώ ότι δεν είμαι καλός παίκτης», ανέφερε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι bTV και πρόσθεσε «Οι Τίγρεις είναι εξαιρετική ομάδα».

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας, όπως αναφέρει το star, για πρώτη φορά επέτρεψε στους φιλάθλους του ποδοσφαίρου να συμμετάσχουν στη δημοσκόπηση. Δηλαδή εκείνοι θα ψηφίσουν για την λίστα με τους 20 καλύτερους «μπαλαδόρους» της Βουγλαρίας. Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι αθλητικοί συντάκτες, που θα αναδείξουν τους super star της στρογγυλής θεάς.


Δείτε τον 52χρονο πρωθυπουργό, να φορά τη φανέλα με το νούμερο 13 και να σκοράρει για την ομάδα του:





©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved