Σοκ! Νεκρός ο Αντρέας Εμπειρίκος, εγγονός της Rita Hayworth!
Lifestyle

Σοκ! Νεκρός ο Αντρέας Εμπειρίκος, εγγονός της Rita Hayworth!

Σοκ έχει προκαλέσει εδώ και λίγη ώρα η είδηση που κυκλοφορεί από τα media παγκοσμίως και θέλουν τον εγγονό μεγάλης σταρ να έχει βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη!

Ο λόγος για τον εγγονό της αξέχαστης Rita Hayworth ο οποίος για χρόνια πάλευε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά ενώ πρόσφατα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του θανάτου του ήταν η ασφυξία. Ο Ανδρέας Εμπειρίκος ο οποίος τα τελευταία χρόνια μπαινόβγαινε σε ιδρύματα για απεξάρτηση βρέθηκε να κείτεται νεκρός στο διαμέρισμά του στο Chelsea ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε περάσει μία πλαστική σακούλα στο κεφάλι του η οποία και του προκάλεσε την ασφυξία.
Ένας φίλος τον βρήκε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι του καθώς είχε χάσει κάποια ραντεβού που είχε. Ο ίδιος δεν είχε αφήσει κανένα σημείωμα ενώ η μητέρα του, η πριγκίπισσα Yasmin Aga Khan μόλις έμαθε τα τραγικά νέα έσπευσε στο διαμέρισμα σοκαρισμένη. Ο 25χρονος άτυχος νέος ήταν ο γιος της κόρης της Rita Hayworth, Πριγκίπισσα Γιασμίν, η οποία προέρχεται από τον τρίτο γάμο της σταρ με τον Aga Khan IV και του Έλληνα επιχειρηματία Βασίλη Εμπειρίκου της πασίγνωστης οικογένειας της ναυτιλίας. Η πριγκίπισσα Γιασμίν είχε παντρευτεί τον Έλληνα εφοπλιστή και οικονομολόγο Βασίλη Εμπειρίκο το 1985 και απέκτησαν τον Ανδρέα. Ο άτυχος νέος είχε αποφοιτήσει από το Fordham University στη Νέα Υόρκη με μάστερ στην ψυχολογία και είχε δουλέψει ως διευθυντής της Virgin Atlantic.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved