Τζιμπρίλ Σισέ: Ένας εκκεντρικός σούπερ σταρ!
G-Sports

Τζιμπρίλ Σισέ: Ένας εκκεντρικός σούπερ σταρ!

Μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» παραχώρησε ο Τζιμπρίλ Σισέ. O Γάλλος αστέρας του «τριφυλλιού», απέδειξε για ακόμη μια φορά πως πέρα από τεράστιος ποδοσφαιριστής, είναι και ένας πραγματικός star!

Περίεργα κουρέματα, πολύχρωμα ρούχα μεγάλων οίκων μόδας και ένα σώμα που καλύπτεται κατά 70% (!) από τατουάζ!
Σε όλα αυτά αναφέρθηκε ο 28χρονος, που δεν παρέλειψε να πετάξει και την… μπηχτή του σε όσους τον κρίνου: «Αν δεν σου αρέσει, απλά μην με κοιτάς»!
-Είσαι ένας άνθρωπος της μόδας. Αυτό πολλές φορές το παρεξηγούν. Και θεωρούν πως γι’ αυτό είσαι κακός χαρακτήρας. Πως αντιδράς σε αυτή την κατάσταση;
«Δεν αντιδρώ επειδή είναι ανθρώπινο. Μερικές φορές σε κρίνουν χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Όπως λέμε, κρίνεις ένα βιβλίο από το χρώμα του. Όταν βλέπεις κάποιον, χωρίς να τον ξέρεις, πάντα διαμορφώνεις μια άποψη γι’ αυτόν. Όταν βλέπουν τατουάζ, περίεργα ρούχα και περίεργα κουρέματα λες “ο τύπος είναι περίεργος”. Στην πραγματικότητα όμως δεν σε ξέρουν. Δεν έχω προβλήματα με τον κόσμο που με κριτικάρει».
-Έχεις κάνει πάντως περίεργα πράγματα, όπως τότε που φόρεσες μια φούστα του Γκοτιέ στη βράβευσή σου ως Καλύτερος Γάλλος Ποδοσφαιριστής. Δε σε νοιάζει λοιπόν τι θα πει ο κόσμος;
«Όχι, δεν με ενδιαφέρει. Κάνω ότι θέλω. Αν δεν σου αρέσει, μην με κοιτάς, απλά».
-Πότε απέκτησες το πρώτο σου τατού;
«Νομίζω ότι ήμουν στα 17 αν δεν κάνω λάθος. Πριν από 11 χρόνια».
-Το τελευταίο;
«Τον Ιούλιο αν δεν κάνω λάθος».
-Υπάρχει καθόλου χώρος για άλλα;
«Ναι υπάρχει, αλλά δεν ξέρω πόσος».
-Ποιο είναι το καλύτερό σου;
«Το αγαπημένο μου είναι τα δαχτυλίδια που έχω».
-Τα παιδικά σου χρόνια πως ήταν;
«Γεννήθηκα στην Γαλλία. Τα παιδικά μου χρόνια ήταν καλά. Η μητέρα μου μας μεγάλωσε μόνη της και αυτό ήταν δύσκολο για μας. Συγχρόνως όμως ήταν καλό, επειδή ήμασταν δεμένοι, όλοι μαζί. Ίσως να μην είχαμε πολλά λεφτά, αλλά αγαπούσαμε πολύ ο ένας τον άλλο. Συνεπώς ήταν κάπως δύσκολα, αλλά όμορφα».
-Ξέρεις καμιά ελληνική λέξη;
«Ναι, αλλά καλύτερα να μην τις ακούσετε. Πιστέψτε με, δεν θέλετε να ξέρετε».
-Πέρα από το ποδόσφαιρο είσαι και ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Σκοπεύεις να κάνεις κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα;
«Αυτή τη στιγμή συγκεντρώνομαι στο ποδόσφαιρο. Ίσως αργότερα, αν μου δοθεί κάποια ευκαιρία, γιατί όχι; Προς το παρών όμως το πλάνο μου είναι ένα. Να σκοράρω γκολ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved