Το τελευταίο αντίο στον γιο του Εμπειρίκου
Lifestyle

Το τελευταίο αντίο στον γιο του Εμπειρίκου

Τα μέλη της οικογένειας του Ανδρέα Εμπειρίκου τον αποχαιρετούν σήμερα -σε ιδιωτική τελετή- στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα του, Γιασμίν Αγά Χαν, δεν κατάφερε ουσιαστικά να μιλήσει, ενώ η δήλωση που εξέδωσε εκπρόσωπός της δείχνει ξεκάθαρα τη φρικτή αλήθεια που ζει.

«Ο γιος μου ήταν εξαιρετικός νέος άνθρωπος, τον οποίο αγαπούσαν και θαύμαζαν όλοι όσοι τον ήξεραν. Ο τυχαίος θάνατός του είναι μια τρομερή τραγωδία» αναφέρει η ανακοίνωση, χωρίς να δίνει περαιτέρω στοιχεία για τα αίτια του θανάτου ή τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η αστυνομία βέβαια επιμένει στην άποψη ότι πρόκειται ξεκάθαρα για υπόθεση αυτοκτονίας, υποστηρίζοντας ότι απλώς οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν κατά πόσον ο 25χρονος νεαρός είχε καταναλώσει αλκοόλ ή ναρκωτικά προτού βάλει τέρμα στη ζωή του με τον ακραίο τρόπο που επέλεξε.

Την άποψη πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για ατύχημα, δείχνουν να υποστηρίζουν οι στενοί φίλοι του εκλιπόντος. Μετά τον δημοσιογράφο και φίλο του εδώ και χρόνια Μάικλ Μούστο, ο καλύτερος ίσως φίλος του, ο Τζέικ Ντίνγκλερ δηλώνει βέβαιος πως ο Ανδρέας ήταν πολύ καλά για να αυτοκτονήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved