Η «χυλόπιτα» της Λάσκαρη στην Μενεγάκη (Video)
Showbiz

Η «χυλόπιτα» της Λάσκαρη στην Μενεγάκη (Video)

Στα κρύα του λουτρού άφησε η Ζωή Λάσκαρη την Ελένη Μενεγάκη, πηγαίνοντας καλεσμένη στον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου.

Στο πλαίσιο της προώθησης της θεατρικής της παράστασης «Ρόουζ», η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό του «Πρωινού ΑΝΤ1». Το παρασκήνιο όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, ήθελε την Ζωή Λάσκαρη σήμερα να είναι καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Τι ακριβώς συνέβη και η ηθοποιός απέρριψε την παρουσιάστρια;

Η ιστορία έχει ως εξής: Η Ζωή Λάσκαρη τη Δευτέρα, που μας πέρασε, είχε πρεμιέρα στη θεατρική σκηνή «ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ», για την παράσταση «Ρόουζ», μονόλογο τον οποίο ερμηνεύει η ίδια. Στην πρεμιέρα λοιπόν, το παρών του έδωσε ο Χρήστος Φερεντίνος εκπροσωπώντας το «Πρωινό ΑΝΤ1», ενώ μεγάλη απούσα ήταν η Ελένη Μενεγάκη. Το γεγονός αυτό, οδήγησε την Ζωή Λάσκαρη στην ακύρωση της προγραμματισμένης εμφάνισής της στην εκπομπή «Ελένη» την Τρίτη που μας πέρασε και την εμφάνισή της τελικά στο «Πρωινό ΑΝΤ1» σήμερα. Η ηθοποιός δεν θέλησε να «εκθέσει» την Ελένη Μενεγάκη αναφέροντας το όνομά της, εκθείασε όμως τον Χρήστο Φερεντίνο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν δεν πήγαινε στην πρεμιέρα, με τη σειρά της και η ίδια δεν θα πήγαινε στην εκπομπή. Η θεατρική σκηνή «ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ» θα έχει τη Δευτέρα που μας έρχεται Δεύτερη πρεμιέρα για το έργο «Ρόουζ», τη μέρα των γενεθλίων της Ζωής Λάσκαρη.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved