Νέα "πυρά" των Ράδιο Αρβύλα για το ΕΣΡ
Media

Νέα "πυρά" των Ράδιο Αρβύλα για το ΕΣΡ

«Το ΕΣΡ είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη υπόθεση έτσι όπως έχει καταντήσει να λειτουργεί», λένε οι Ράδιο Αρβύλα σε πρόσφατη συνέντευξη τους σχολιάζοντας τις τακτικές του ΕΣΡ.

«Δυστυχώς, όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι μέσα σε αυτό, ξεκινώντας από το κεφάλι, οι οποίοι έρχονται από κάποια άλλη εποχή, οι εγκέφαλοι τους βρίσκονται σε άλλες πνευματικά εποχές και για όλες αυτές, τις κάθε άλλο παρά δημοκρατικές αντιλήψεις, τους έχει δοθεί λευκή επιταγή εξουσίας να τις εφαρμόζουν. Επίσης, έχουν μία απίστευτα αλαζονική στάση. Οι αποφάσεις τους, δε, χαρακτηρίζονται από μία αδικαιολόγητη επιδερμικότητα και εμφανίζονται απόλυτα ανήμποροι να διεισδύσουν στην ουσία των πραγμάτων. "Δώσε εξουσίασε έναν άνθρωπο να δεις τι άνθρωπος είναι" και στα μέλη του ΕΣΡ δόθηκε απεριόριστη εξουσία και δυστυχώς είδαμε όλοι τι άνθρωποι είναι», λένε και καταλήγουν στο περιοδικό Tv ζάπινγκ:

«Εμάς πλέον μας αφήνουν αδιάφορους. Νομίζουμε ότι έχουν χάσει πλήρως την αξιοπιστία τους στην κοινωνία με μία σειρά αποφάσεων, οι οποίες τους γελοιοποίησαν. Με εκείνη την τελευταία τους απόφαση μας είχαν εξοργίσει, όμως πέρασε και πλέον δεν μας επηρεάζει ό,τι και να κάνουν, τα περιμένουμε όλα από αυτούς. Είναι οι πιο λάθος άνθρωποι στην πιο λάθος θέση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved