Τι λέει η Δέσποινα Βανδή για το reality της Άννας Βίσση;
Showbiz

Τι λέει η Δέσποινα Βανδή για το reality της Άννας Βίσση;

Είπαμε κι εμείς ότι η κόντρα του αιώνα ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση πήρε τέλος μετά την συνάντησή τους στα περσινά βραβεία του MAD, όμως τελικά...

Γιατί μπορεί όταν τις ρωτούν τη μία για την άλλη να λένε τα καλύτερα, αλλά όταν τους δοθεί η ευκαιρία πετούν και τα «καρφάκια» τους.

«Νομίζω πως αν εγώ έκανα τη ζωή μου reality θα ξενερώνατε πάρα πολύ. Θα βλέπατε πως η καθημερινότητά μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ή φαντάζεται για μένα», είπε όλο νόημα η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα», μόλις ρωτήθηκε αν θα έκανε ένα reality σαν της Άννας Βίσση.

Πάντως λέει ότι δεν την ενοχλεί που τη συγκρίνουν συνέχεια με την Άννα Βίσση. «Αυτό είναι κάτι που ξεκινά συνήθως από μια πολύ μικρή μερίδα των fan clubs. Δεν ασχολούμαι με αυτό το θέμα και ύστερα από τόσα χρόνια ούτε εγώ ούτε η Άννα έχουμε να αποδείξουμε κάτι», τόνισε.

Δεν πέταξε όμως μόνο στην Άννα Βίσση τα «καρφάκια» της η τραγουδίστρια. Τα «έχωσε» και σε άλλους συναδέλφους της που της είπαν ότι δε θα συμμετάσχουν στη φιλανθρωπική συναυλία που ετοιμάζει γιατί δε θα μπει το όνομά τους πρώτο στην αφίσα: «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, όταν ζήτησα από κάποιους καλλιτέχνες να συνεισφέρουν με την παρουσία τους στη συναυλία και μου απάντησαν αρνητικά, επειδή διαφωνούσαν στο που θα μπεί το όνομά τους», είπε φανερά απογοητεύμενη.

Φαίνεται ότι οι συγκεκριμένοι είχαν… λεπτά αισθήματα και μεγάλο περίσσευμα αγάπης, αλλά μόνο για την καριέρα τους.

Τέλος η Δέσποινα παραδέχθηκε ότι όλη αυτή η υπερέκθεση την έχει κουράσει. «Όσον αφορά τώρα την υπερέκθεση με τις φωτογραφίες μου σε διάφορα περιοδικά και εγώ με...κουράζω! Σίγουρα υπάρχει κόσμος που θέλει να μάθει για εμένα αλλά υπάρχει και αυτός που θέλει να κάνει εμετό! Ούτε και εγώ δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου τόσες φορές!», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved