Φαίη Σκορδά: «Ο Γιώργος διαβάζει όλα τα μηνύματα μου. Όλα!»
Media

Φαίη Σκορδά: «Ο Γιώργος διαβάζει όλα τα μηνύματα μου. Όλα!»

Πολύ… «ζηλιαρόγατος» μας βγήκε ο Γιώργος Λιάγκας, που δεν αφήνει τη Φαίη σε χλωρό κλαρί! Όπως έχει ξαναπεί η Φαίη Σκορδά, o παρουσιαστής, διαβάζει ΟΛΑ τα μηνύματα της συζύγου του!

Την αφορμή να πει τον «πόνο» της, πήρε η Φαίη έχοντας καλεσμένη τη Βάσω Λασκαράκη. Με το που ρώτησε την ηθοποιό ο Λιάγκας αν διαβάζει τα μηνύματα στο κινητό του Τσιμιτσέλη, η Φαίη άρχισε: «Θα σου πω κάτι Βάσω μου. Θα σας πω κάτι, αφορά και το Mega. Βλέπω το κινητό μου και τι παθαίνω. Μου στέλνουνε μηνύματα, τ΄ανοίγει ο κύριος, το έχει δει, και δεν απαντάω ποτέ, γιατί ποτέ δεν μου λέει σου έχει έρθει μήνυμα!». «Μου έχουν στείλει μήνυμα από το Γραφείο Τύπου του Mega, και το έχει διαβάσει κάποιος! Ένα πουλάκι!» συνέχισε να λέει η Φαίη, καταλήγοντας: «Διαβάζει ΟΛΑ τα μηνύματα μου. ΟΛΑ!»
Βέβαια, μην νομίζετε πως κι εκείνη πάει πίσω. Όπως αποκάλυψε on air ο Γιώργος Λιάγκας, και η σύζυγος κοιτά το κινητό του! Μόλις μάλιστα η Φαίη είπε «δεν έχω χρόνο εγώ τώρα να κοιτάξω το τηλέφωνο του», Ουγγαρέζος και Λιάγκας έπεσαν να την «φάνε» θυμίζοντας της πως το έχει πράξει! Δείτε το video:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved