Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν έχω βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση ποτέ!»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν έχω βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση ποτέ!»

Ο κλάδος των ηθοποιών βρίσκεται σε δεινή κατάσταση και η Κάτια Δανδουλάκη περιγράφει την δική της εμπειρία.

«Όλοι οι ηθοποιοί, από τους πιο δημοφιλείς μέχρι τους λιγότερο γνωστούς, βρίσκονται σε τραγική κατάσταση» δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Κάτια Δανδουλάκη στο Έθνος. «Η τηλεόραση ήταν μια διέξοδος οικονομική για τον ηθοποιό, αλλά πλέον οι σειρές που γίνονται είναι μία ή δύο. Η πτώση στο θέατρο είναι της τάξεως του 60%, άρα στην τσέπη του ηθοποιού κατά 70-80%. Δεν έχω βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση ποτέ!», αποκαλύπτει η έμπειρη πρωταγωνίστρια και θιασάρχης. Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφει την επικρατούσα κατάσταση στον κλάδο. «Συνέχεια ακούω για συναδέλφους που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τα πράγματα είναι τραγικά στον χώρο μας.
Και ο κόσμος θεωρεί ότι ζούμε μια πλουσιοπάροχη ζωή, την ώρα που κάνουμε τρεις δουλειές και δεν λαμβάνουμε από πουθενά χρήματα», υποστηρίζει η ηθοποιός, η οποία στη μακρόχρονη διαδρομή της έχει ζήσει μεγάλες επιτυχίες. Ωστόσο, από το μετερίζι του θεατρικού επιχειρηματία δεν διστάζει να παραδεχτεί: «Δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο, δεν είχα ποτέ δικό μου σπίτι γιατί όλα μου τα χρήματα που έβγαζα από την τηλεόραση τα έχανα στο θέατρο! Ο κόσμος πώς να καταλάβει όταν βλέπει ότι το θέατρο ''Δανδουλάκη'' είναι πρώτο, γεμάτο και με βλέπει στα φώτα της δημοσιότητας ότι ουδείς θεατρικός επιχειρηματίας έχει βγάλει λεφτά».

Όσο για την αντίληψη που έχει περάσει στη συνείδηση του κόσμου ότι ο λαμπερός κόσμος της σόουμπιζ συνεπάγεται «μεγάλη ζωή», η Κάτια Δανδουλάκη έχει μια διαφορετική άποψη. «Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να πιστεύει ότι ζούμε πλουσιοπάροχα. Εγώ έχω πάψει να λέω αν βγαίνει ή δεν βγαίνει μια θεατρική επιχείρηση. Γιατί δεν σε πιστεύουν. Βλέπουν το θέατρο γεμάτο και λένε ότι θησαυρίζει ο επιχειρηματίας. Εχω πάψει εδώ και δέκα χρόνια να αναφέρομαι σε αυτό. Ζούμε εικονικές πραγματικότητες», λέει και προσθέτει απολογητικά: «Πώς να απαιτήσω εγώ από τον κόσμο να καταλάβει ότι ένας άνθρωπος που είναι λουσμένος στα φώτα της δημοσιότητας και μες στις επιτυχίες μπορεί να μην έχει να πληρώσει το νοίκι του; Γιατί δεν έχω να πληρώσω το νοίκι αλλά γιατί να βάλω στο μυαλό του άλλου τη δουλειά μιας ζωής; Όταν έχουν χαθεί 600.000 ευρώ τη μία θεατρική χρονιά, 400.000 την άλλη, 300.000 και πώς θα βγουν αυτά τα λεφτά; Θα μου πουν «κυρία μου αυτό ήθελες, αυτό διάλεξες, τι μας παριστάνεις τώρα;''».

Πηγή: Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved