Λευτέρης Πανταζής: "Μου αρέσει να βοηθάω τα νέα παιδιά"
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: "Μου αρέσει να βοηθάω τα νέα παιδιά"

Έριξε στο μισό το νυχτοκάματό του ο Λευτέρης Πανταζής, και για να βοηθήσει το κέντρο όπου θα εμφανιστεί να ορθοποδήσει και για να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να εργαστούν, και -το πιο σημαντικό- για να προσφέρει τη δυνατότητα στον κόσμο να το ρίξει έξω αυτούς τους καιρούς, που το έχει τόση ανάγκη, με πολύ προσιτές τιμές.

Ο τραγουδιστής αυτές τις μέρες έχει ξεπεράσει τον εαυτό του προκειμένου να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια στο πρόγραμμα που θα παρουσιάζει από τις 16 Δεκεμβρίου στο κέντρο των βορείων προαστίων.

Θα τον πλαισιώσουν η sexy τραγουδίστρια Εύα Μιλλή και δέκα ταλαντούχα κορίτσια και αγόρια από τα talent shows «Fame story» και «Greek idol». Και βέβαια το ζητούμενο για τον Λε Πα είναι να περάσει καλά με τους φίλους τις γιορτινές μέρες.

«Στην αρχή σκέφτηκα να πάρω γνωστά ονόματα για το σχήμα, αλλά τελικά για λόγους οικονομίας αποφασίσαμε με τον επιχειρηματία να κλείσουμε αυτά τα παιδιά, τα οποία και τραγουδούν καλά και έχουν γνώσεις πάνω στη μουσική, για να μπορέσουμε με αυτό τον τρόπο να κατεβάσουμε τις τιμές, αλλά και να δώσουμε θέσεις εργασίας στους νέους, που δυστυχώς καθημερινά φεύγουν από τη χώρα για αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό. Βοηθάω τα νέα παιδιά και μου αρέσει. Κάτι το οποίο δεν έκανε κανένας για μένα στο ξεκίνημά μου» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved