Ο Νίκος Καρβέλας και ο "κύριος καθηγητής" μαζί σε όπερα
Showbiz

Ο Νίκος Καρβέλας και ο "κύριος καθηγητής" μαζί σε όπερα

Ο Νίκος Καρβέλας θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο έχοντας στο πλευρό του έναν καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος είναι θαυμαστής του και μάλιστα διαθέτει και εκπληκτική φωνή τενόρου!

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, ο Νίκος Καρβέλας είναι στενός φίλος με τον καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Πάνο Λαζαράτο. Ο δημοφιλής συνθέτης -που αρέσκεται στις πρωτοτυπίες και πάντα μας εκπλήσσει με τις επιλογές του- έχει προσκαλέσει τον καθηγητή φίλο του στην παρουσίαση του βιβλίου του «Ο τρίτος δρόμος», που θα γίνει την Τετάρτη στον πολυχώρο Αγκυρα.
Ο Πάνος Λαζαράτος θα μιλήσει για το συγγραφικό έργο του φίλου του, με τον οποίο συνδέεται εδώ και αρκετό καιρό και τον γνωρίζει καλά, όχι μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά και ως άνθρωπο.
Επίσης, στην ίδια εκδήλωση θα παραστούν ως ομιλητές ο Γιώργος Κιμούλης και η Στεφανία Γουλιώτη. Μάλιστα, ο Καρβέλας και ο «κύριος καθηγητής», που διαθέτει ιδανική φωνή για κλασικό τραγούδι, έχουν δώσει τα χέρια να συνεργαστούν στη νέα όπερα που έχει γράψει ο συνθέτης. Πρόκειται για ένα νέο μουσικό έργο του Καρβέλα με τον τίτλο «Ιοσολβάδ», το οποίο αναφέρεται σε έναν άνθρωπο των άκρων, που μάχεται συνεχώς με το καλό και το κακό και κανείς δεν ξέρει αν τελικά είναι άγιος ή διάβολος…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved