Στην εντατική ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από τον ξυλοδαρμό (Δηλώσεις)
G-Politics

Στην εντατική ο Απόστολος Γκλέτσος μετά από τον ξυλοδαρμό (Δηλώσεις)

Στα χέρια με έναν συνεργάτη του, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνο της «Παραμυθοχώρας» Ευάγγελο Κυριακίδη «πιάστηκε» ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, όπως κατήγγειλε, ζήτησε τα κλειδιά της «Παραμυθοχώρας» από το συνεργάτη του, μετά από καταγγελίες που είχε για χρήση ουσιών αργά τη νύχτα. Ο συνεργάτης του αρνήθηκε και ακολούθησε συμπλοκή.

«Μου είπαν για ναρκωτικά στην «Παραμυθοχώρα» και τρελάθηκα. Η Στυλίδα θα καθαρίσει... ή αυτοί ή εγώ» δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας αμέσως μετά το επεισόδιο.

«Όταν ζήτησα να πάρω τα κλειδιά και τον λόγο από τους υπευθύνους, αντέδρασαν. Το κατήγγειλα επίσημα και στην Αστυνομία. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτοί που ευθύνονται θα φύγουν από τη Στυλίδα. Θα φύγουν νύχτα οι αλήτες. Η Στυλίδα θα καθαρίσει και από τους κλέφτες και από τους αλήτες και από τους ναρκομανείς και από τους εμπόρους ναρκωτικών.» πρόσθεσε.

«Όταν ο εισαγγελέας θα βγάλει το πόρισμά του, θα καταλάβετε γιατί έκανα σαν τρελός. Ήρθαν γονείς και με έπιασαν για συγκεκριμένα θέματα.

Με έβρισαν και με χτύπησαν ξέροντας ότι έχω καρδιολογικό πρόβλημα».... κατέληξε φανερά εκνευρισμένος με ότι έγινε. Η τελευταία εξέλιξη στο θέμα αυτό, σύμφωνα με το lamiastar, θέλει τον Απόστολο Γκλέτσο, που όπως είναι γνωστό αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα, να νοσηλεύεται στην εντατική της καρδιολογικής μονάδας του πέμπτου ορόφου του νοσοκομείου Λαμίας φρουρούμενος από αστυνονικό και τονο Ευάγγελο Κυριακίδη στην μονάδα βραχείας νοσηλείας του ισογείου επίσης φρουρούμενος. Μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο η συνέχεια αναμένεται να δoθεί μέσω της δικαστικής οδού.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved