Η επίθεση του Σαμαρά στον Ψινάκη και η ερώτηση του manager στους followers
Media

Η επίθεση του Σαμαρά στον Ψινάκη και η ερώτηση του manager στους followers

Αυτή η κόντρα όπως φαίνεται δεν θα σταματήσει ποτέ! Τα αίματα έχει ανάψει η δήλωση του Ηλία Ψινάκη για την αηδία στην οποία συμμετείχε βλέπε «Fab5» καθώς και η απόλυσή του. Ηλίας VS Τρύφωνα, Τρύφωνας VS Ηλία και τούμπαλιν!

Αυτή τη φορά ο Τρύφωνας Σαμαράς αλλά και ο νεαρός σεφ του παιχνιδιού, Πάνος Φασούλης, απαντούν στον Ηλία Ψινάκη. «Απορώ, απορώ πως ειπώθηκε κιόλας όλο αυτό! Η παραγωγή είναι από τις πιο καλές που υπάρχουν. Τώρα αν κάποιος έχει προσωπικά με την παραγωγή…», είπε όλο νόημα.

Μάλιστα δε δίστασε να πει τα καλύτερα για την εκπομπή, σε αντίθεση με όσα της είχε σούρει ο Ψινάκης.

«Το Fab είναι απο τα πιο ωραία show, ο κόσμος το αποδέχτηκε πάρα πολύ όμορφα. Τα νούμερα πήγαιναν πολύ καλά. Νομίζω ότι όλο αυτό που είπε ο κύριος Ψινάκης κατέβασε τα νούμερα», είπε.

Ο Πάνος Φασούλης πάλι δε θέλησε να ανεβάσει κι άλλο τους τόνους.

«Προφανώς ο κ. Ψινάκης είχε κάποιες διαφωνίες ή ήθελε να πει τη γνώμη του ή ήθελε να κάνει κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι. Μάλλον... προφανώς έτσι θα το είπε», τόνισε ο Πάνος Φασούλης, αλλά εμείς μ’ αυτά που είπε δεν καταλάβαμε και πολλά.

Λίγη ώρα μετά, όμως, ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος είναι σίγουρος για τη στάση που έχει κρατήσει αλλά θέλει και την επιβεβαίωση του κόσμου, έθεσε μια ερώτηση στους followers του στο twitter. Ο μάνατζερ, έγραψε στην προσωπική του σελίδα: «Ρε παιδιά..Αν σας πέσει στα χέρια κανα DOWN TOWN... ρίξτε μια ματιά και πείτε μου.. έχω άδικο?»


Δείτε το video και του tweet του Ηλία Ψινάκη









©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved