Το δεύτερο fashion week της Αθήνας
G-Fashion

Το δεύτερο fashion week της Αθήνας

Στο συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκε  για έκτη χρονιά η Athens Xclusive Designers Week. Mε τις παρουσιάσεις τεσσάρων σχεδιαστών άνοιξε τις πύλες της η καθιερωμένη πλέον διοργάνωση των απανταχού παρόν ταλαντούχων designers.

O Alexios Romanos παρουσίασε μακριά και κοντά φορέματα ταξιδεύοντας μας σε δημιουργίες του '60, σε ρομαντικές θηλυκές γραμμές σε αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου, του κλασσικού λευκού και του navy-blue, αλλά και ιδιαίτερα αντρικά κουστούμια.
Το βραβευμένο δίδυμο D. Strepkos – E. Mparla σχεδίασαν ρούχα ειδικά για την πασαρέλα του AXWD αλλά φορέσιμα ! Θεατρικές avant – garde δημιουργίες σε διαφάνειες με πλεξούδες, φαρδιές γραμμές, ιδιαίτερα αξεσουάρ σε μαυρο, μπεζ με μερικές πινελιές του καφέ -κόκκινου.
Egg-shaped φούστες, σακάκια με τονισμένους ώμους και αέρινα φορέματα γεμάτα θηλυκότητα οι προτάσεις του καναδού Andy The-Anh, για γυναίκες που θέλουν να διατηρούν το στυλ τους στη δουλειά αλλά και στη βραδινή έξοδο.
Με σκισμένα jeans, τούλινες λεπτομέρειες και τίτλο DarkWarfalls το δυναμικό comeback του Angelos Frentzos, με Τ-Shirts και γιλέκα σε μαύρο λευκό και μοβ, καταχειροκροτήθηκε και έκλεισε την πρώτη μέρα του AXWD !

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved