Η Άννα Βίσση του χθες και του σήμερα σ’ ένα ανατρεπτικό show! (φωτό)
Showbiz

Η Άννα Βίσση του χθες και του σήμερα σ’ ένα ανατρεπτικό show! (φωτό)

Στις 12 τα μεσάνυχτα την Παρασκευή ακριβώς η Άννα Βίσση όπως το είχε υποσχεθεί, άνοιξε τις πόρτες στο πιο ανατρεπτικό show της καριέρας της, το «ΔΩΔΕΚΑ», ανατρέποντας τις συνηθισμένες φόρμες των νυχτερινών προγραμμάτων, σε μια Αθήνα που γουστάρει ακόμα τις εκπλήξεις.

Η Άννα Βίσση επέστρεψε στο REX, ως “Dancing Queen” με ένα nonstop πάρτι γεμάτο εκπλήξεις.

Μεταμορφώσεις on stage, «πειραγμένες» ενορχηστρώσεις, μπαλάντες με μόνη συνοδεία πιάνο και άρπα, αλλά και ποπ, ροκ, dance τραγούδια που μας αρέσει να τα ακούμε δυνατά , λατρεμένα ζεϊμπέκικα και ταμπούρλα, εκκλησιαστικές καμπάνες και λέιζερ, έγιναν ένα σε μια βραδιά που αναδείχτηκε σε γιορτή της μουσικής.

Η Άννα έγινε ένα με τον κόσμο, χόρεψε και τραγούδησε ανάμεσά τους, φτάνοντας από την πλατεία μέχρι το 2ο εξώστη του REX, σε μια ειδικά διαμορφωμένη 2η πίστα.

Καλεσμένη της Άννας, η Μαίρη Λίντα, αυτή η μεγάλη τραγουδίστρια κλασικής αξίας, που εμφανίστηκε στο REX κεφάτη και δροσερή, μας ταξίδεψε στις χαρούμενες μουσικές των 60’ς του Μανώλη Χιώτη αλλά έκανε μαθήματα επί σκηνής στην Άννα πως χορεύεται το μάμπο!

Συνεργοί και συνωμότες στην όλη κατάσταση, οι Wedding Singers μια αγορίστικη μπάντα που ζει για να κάνει πάρτι, «φρεσκάροντας» τα πιο δημοφιλή και σημαντικά τραγούδια από την disco, synth, pop, rock & rock’ n’ roll σκηνή της δεκαετίας του 80 και του 90.

Το μεγάλο πάρτι της χρονιάς ξεκίνησε και στην πρεμιέρα βρέθηκαν ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια, ο Θανάσης Πάτρας με τη γυναίκα του, Κατερίνα Παγώνη, η Σάσα Σταμάτη με τον Τάσο Θεοδώρου και αρκετοί άλλοι επώνυμοι βρέθηκαν στο ανατρεπτικό show της Άννας Βίσση!


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved